Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Μπάρλος :«Οδηγός μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ»


Μπάρλος :«Οδηγός μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Νοοτροπία νικητή έχει αποκτήσει το Λαύριο σύμφωνα με τον Νίκο Μπάρλο, ο οποίος τόνισε πως η εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ πρέπει να είναι ο οδηγός για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

Στην νοοτροπία νικητή που έχει αποκτήσει το Λαύριο και στην εμφάνιση του ματς με την ΑΕΚ στάθηκε ο Νίκος Μπάρλος, τονίζοντας πως πρέπει να συνεχίσει αντίστοιχες εμφανίσεις για να πετύχει τον στόχο του.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Κόντρα στην ΑΕΚ για κάτι λιγότερο από 40’ ήμασταν ανταγωνιστικοί και κοιτάξαμε στα μάτια μία πανίσχυρη ομάδα. Δεν πρέπει και δεν μας έχει μείνει πικρία από το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να είναι οδηγός μας για να νικήσουμε στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από αυτό με την Κηφισιά. Η ομάδα έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή και αυτό είναι ότι σημαντικότερο για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α1.

Η Κηφισιά είναι μια ομάδα που παρουσιάζεται πολύ δυνατή στα εκτός έδρας ματς και έχει κάνει ζημιές. Δεν ξέρω αν θα της κοστίσει αγωνιστικά ότι έφυγε ο Λόουερι γιατί μετά την αποχώρηση του όλοι οι παίκτες της πήραν περισσότερες πρωτοβουλίες και μοιράστηκαν τις επιθέσεις. Για μας τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα: Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο κόσμος είμαι σίγουρος ότι θα σταθεί όπως πάντα στο πλευρό μας, θα είναι ο έκτος παίκτης μας. Οι φίλαθλοι μας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και ειλικρινά είμαστε πολύ περήφανοι για αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: