Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Μάκος: «Να μη… το ματιάσουμε»


Μάκος: «Να μη… το ματιάσουμε»

Ικανοποιημένος από την εικόνα και τα αποτελέσματα του Παναιτωλικού στους τελευταίους αγώνες είναι ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος μίλησε για το σημερινό παιχνίδι με την Καλλονή.

Στη σημερινή αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Καλλονή μίλησε ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα και τα αποτελέσματα που έχουν οι Αγρινιώτες στους τελευταίους τους αγώνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής χαφ στο Novasports

«Δεν το σκεφτόμαστε ξεχωριστά, ούτε το σκεφτόμαστε διαφορετικά μετά το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι τη φετινή σεζόν και το βαρύ σκορ εις βάρος μας. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα στην έδρα μας, έχοντας κερδίσει τον Παναιτωλικό και δεν έχει να χάσει κάτι, μόνο να κερδίσει.

Προέρχεται από μία αλλαγή προπονητή και προσπαθεί να κερδίσει το χαμένος έδαφος και θα τα παίξει όλα για όλα. Εμείς αν είμαστε προσεκτικοί, χρειάζεται να δουλέψουμε και να διαβάσουμε καλύτερα τον αντίπαλό μας. Επειδή παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα και μακάρι να γεμίσει όλο το γήπεδο.

Θα είναι Σάββατο και σε καλή ώρα το ματς, και θα μας δώσει ώθηση ο κόσμος. Αν μπούμε από την αρχή πιεστικά και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και επιβάλουμε το ρυθμό μας, εμείς θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είμαστε σε καλή στιγμή, μη το ματιάσουμε που λέμε, και ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: