Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Υπόκλιση Καλάθη σε Πάβλοβιτς!!


Υπόκλιση Καλάθη σε Πάβλοβιτς

Το εγκώμιο του Σάσα Πάβλοβιτς (που ομολογουμένως απόψε ήταν πολύ καλός) έπλεξε ο Νικ Καλάθης που αναφέρθηκε στην ομαδική δουλειά για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στη νίκη επί της Νταρουσάφακα.

Ασπίδα προστασίας στον Σάσα Πάβλοβιτς (που έχει... ακούσει πολλά, αλλά απόψε ήταν πολύ καλός μετά από καιρό) ύψωσε ο Νικ Καλάθης, που εστίασε στην ομαδική δουλειά, αλλά και την αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Νταρουσάφακα, αν κι έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ότι ήταν καλή ομαδική προσπάθεια. Αυτή η ομάδα μπορεί να ανταγωνιστεί κάθε ομάδα στο γκρουπ μας. Παίξαμε όσο έπρεπε για να νικήσουμε. Αυτή η ομάδα παλεύει απέναντι σ' όλους. Θέλω να πω για τον Σάσα Πάβλοβιτς ό,τι αν δεν τον είχαμε απόψε δεν θα νικούσαμε και μας βοήθησε ιδιαίτερα. Είναι επαγγελματίας. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι για την ομάδα και κλειδί. Ο Ραντούλιτσα έπαιξε καλά. Κι ο Γιάνκοβιτς το ίδιο. Είχαμε καλό πλάνο στο παιχνίδι. Πήραμε τη νίκη και ενώ ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο την καταφέραμε», ανέφερε ο ομογενής γκαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: