Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Εκεί «παίζεται» του Κοντέ στην ΑΕΚ!


Εκεί «παίζεται» του Κοντέ στην ΑΕΚ

Το καθεστώς παραχώρησης είναι το σημείο διαπραγμάτευσης ΑΕΚ και Άντερλεχτ για τον Ιμπραχίμα Κοντέ. Όπως αναφέρουν οι Βέλγοι, η «Ένωση» επιθυμεί δανεισμό με οψιόν αγοράς κι η ομάδα του θέλει πώληση.

Στον τρόπο με τον οποίο θα παραχωρηθεί ο Ιμπραχίμα Κοντέ «παίζεται» η μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν νεότερα δημοσιεύματα στο Βέλγιο, έχει οριστικοποιηθεί η άρνηση της Άντερλεχτ να τον παραχωρήσει στην Οστάνδη.

«Όχι, δεν θα πάει εκεί. Θα διεκδικήσουμε με την Οστάνδη τον τίτλο και δεν θέλουμε να ενισχύσουμε τους ανταγωνιστές μας, ούτε να αναλάβουμε το ρίσκο ο Κοντέ να κάνει δυο εξαιρετικά παιχνίδια εναντίον μας, όπως συμβαίνει πάντα όταν βρίσκουμε παλιούς παίκτες απέναντί μας», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χέρμαν Βαν Χόλσμπεκ, στο «legranddebatdufoot.com».

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια πηγή, η ΑΕΚ θα μπορούσε να είναι ο επόμενος σταθμός του Αφρικανού εξτρέμ, εφόσον βρεθεί η «χρυσή τομή» στο βασικό θέμα της διαπραγμάτευσης. Κι αυτό, όπως αναφέρεται, είναι το καθεστώς της παραχώρησής του, αφού η ΑΕΚ τον θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς και οι Βέλγοι θέλουν να τον πουλήσουν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: