Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Αυτή είναι η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ!! (pics/video)


Αυτή είναι η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ! (pics/video)

Την επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση των 90 χρόνων παρουσίασε ο ΠΑΟΚ.

Η φανέλα της ομάδα του 1966 είναι η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ που παρουσιάστηκε σήμερα και θα τεθεί άμεσα σε κυκλοφορία.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών παλαίμαχοι της ομάδας όπως οι Κούδας, Ιωσηφίδης, Λέανδρος Συμεωνίδης, Τερζανίδης, Πέλλιος και Αποστολίδης, καθώς και οι παίκτες με το τεχνικό επιτελείο του «δικεφάλου του Βορρά».

inner

Ο Kούλης Αποστολίδης είπε:

«Είναι η πρώτη εκδήλωση για τα γενέθλια μας. Θα ακολουθήσουν και άλλες. Μας ζήτησαν να πούμε μία ιστορία. Θυμάμαι το 75-76 όταν πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα, κατεβήκαμε στον Πειραιά και κερδίσαμε με σκορ 4-0. Μετά το 2-0 παίζαμε όπως θέλαμε και το Καραϊσκάκη επευφημούσε τον ΠΑΟΚ. Τότε για να γίνει εκείνη η ομάδα, χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια σωστής δουλειάς. Και τότε το πρωτάθλημα γίνονταν σε δύσκολο περιβάλλον και τότε υπήρχε πείνα του κόσμου. Τώρα για να γίνει ομάδα χρειάζονται κεφάλαια, χρόνος και παραγωγική δημιουργική δουλειά».

Από τη μεριά του ο Γιώργος Κούδας τόνισε: «90 χρόνια ΠΑΟΚ. Πρέπει να καταλάβετε τι αντιπροσωπεύει το πάθος αυτής της φανέλας. Τότε μετά από εκείνο το παιχνίδι κληθήκαμε να παίξουμε, αφού τιμωρήθηκαν πέντε παίκτες. Ήταν η περίοδος 1963-1964. Ευχαριστώ τον Λέανδρο Συμεωνίδη που μου έδωσε το νούμερο 7. Θέλω σήμερα αυτή την φανέλα να την χαρίσω στον Λέανδρο»

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση:









*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: