Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωσε Χατζηισαΐα ο ΠΑΟΚ!!


Ανακοίνωσε Χατζηισαΐα ο ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε και τυπικά το deal! Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα από τον Πανιώνιο. «Χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα με τον Δικέφαλο» είπε ο 23χρονος στόπερ!

Παίκτης του ΠΑΟΚ και επίσημα ο Δημήτρης Χατζηισαΐας! Ο Δικέφαλος του βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου στόπερ για τα επόμενα 3,5 χρόνια έναντι περίπου 500.000 ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του Πανιωνίου.

Ο παίκτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, πόζαρε μαζί με τον Φρανκ Άρνεσεν και την επετειακή φανέλα των Θεσσαλονικέων και πλέον ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του, το οποίο πιθανώς να συμβεί την άλλη εβδομάδα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο Γ. Καραϊσκάκης!

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θα φορέσω τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην αξία μου κι ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ ο παίκτης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: