Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Σίλβα: «Όλα είναι ανοικτά για το ρόστερ του Ολυμπιακού»


Σίλβα: «Όλα είναι ανοικτά για το ρόστερ του Ολυμπιακού»

Μέχρι την τελευταία μέρα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Μάρκο Σίλβα. Τι δήλωσε για την αναγνώριση που του δείχνουν οι φίλαθλοι.

Ανοικτό άφησε κάθε ενδεχόμενο για αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Μάρκο Σίλβα.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μίλησε για το υπάρχον ρόστερ, ενώ δήλωσε απεριόριστα υπερήφανος για την αναγνώριση που του δείχνουν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης : «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα μας. Από την αρχή μέχρι το τέλος είχαμε καλή απόδοση. Το αποτέλεσμα που πήραμε είναι θετικό, όμως πρέπει να πάμε στην Τρίπολη και να αγωνιστούμε για 90 λεπτά. Το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς απλώς μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας».

Για το ερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Η έδρα του ΠΑΣ είναι ένα γήπεδο που δυσκολεύει τον Ολυμπιακό. Είδα τα προηγούμενα ματς που χάσαμε εκεί. Είμαστε σίγουροι πως και αυτό το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι πάντα εύκολο να κερδίζεις, όμως εμείς θέλουμε να παίξουμε από το πρώτο λεπτό με σοβαρότητα και συγκέντρωση για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο, την κατοχή της μπάλας και να είμαστε πολύ προσεκτικοί κόντρα σε μια ομάδα που είναι επικίνδυνη στην επίθεση. Απέναντι σε εμάς δεν θα έχει το άγχος, αφού εμείς λογικά θα έχουμε τον έλεγχο της μπάλας και ο αντίπαλος θα περιμένει κάποιο λάθος, κάποια αντεπίθεση για να μας δημιουργήσει προβλήματα».

Για την καλή συνεργασία Μιλιβόγεβιτς-Ζντιέλαρ και αν θα παίξουν μαζί σε ματς πρωταθλήματος: «Είναι αλήθεια πως οι δυο τους είχαν καλή συνεργασία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συνύπαρξή τους αλλά και από την απόδοση καθενός ξεχωριστά. Είναι όντως μια πιθανότητα να παίξουν μαζί, όμως έχουμε ακόμη μερικές προπονήσεις μπροστά μας μέχρι να αποφασίσουμε».

Για την αποθεραπεία του Καμπιάσο και τις πιθανότητές του να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ακόμη δεν ξέρουμε. Δεν έχω σαφή απάντηση από τους γιατρούς. Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη της κατάστασής του».

Για το αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη αναφορικά με το ρόστερ του Ολυμπιακού: «Είμαστε πολύ κοντά σε αυτό που επιθυμούσαμε για την ομάδα μας. Ωστόσο, επειδή απομένουν ακόμη δύο ημέρες για να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, όλοι γνωρίζουμε πως έως τις 31 του μηνός όλα είναι ανοικτά. Σίγουρα μπορεί να συμβούν διάφορα πράγματα, όμως, είναι κάτι που δε με απασχολεί καθόλου. Το μυαλό μου το έχω μόνο στην προετοιμασία του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ, γιατί είναι κάτι που δε μας ανησυχεί καθόλου, αν δηλαδή θα αλλάξει κάτι στην ομάδα μας».

Για το τι σημαίνει για αυτόν η αναγνώριση του κόσμου: «Αυτό που αισθάνομαι είναι απεριόριστη υπερηφάνεια. Όταν βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό, που οι φίλαθλοί του είναι πάρα πολύ απαιτητικοί, γιατί έχουν συνηθίσει να βλέπουν την ομάδα τους πολύ ψηλά, είναι πολύ μεγάλη η υπερηφάνεια. Αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το συναίσθημά μου. Βλέπω ότι οι φίλαθλοι αναγνωρίζουν τη δουλειά μου και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους ζητήσω να συνεχίσουν να είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας, όπως κάνουν έως τώρα. Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που αναγνωρίζεται η δουλειά μου, η δουλειά της ομάδας, των ποδοσφαιριστών και το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: