Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Έρχεται για Παναθηναϊκό ο Χέινς!!!


Έρχεται για Παναθηναϊκό ο Χέινς!

Πρασινίζει ο Μαρκίζ Χέινς! Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την Σάσαρι για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος έρχεται Ελλάδα για να ντυθεί στα πράσινα.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Μαρκίζ Χέινς. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού ήρθαν σε συμφωνία με την Σάσαρι για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ και ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί στα πράσινα και να ανεβάσει επίπεδο τη γραμμή των «κοντών».

Ο παίκτης αναμένεται να παίξει για τελευταία φορά με τον ιταλικό σύλλογο την Κυριακή και στη συνέχεια να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. Με αυτή την μεταγραφή, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας κλείνουν την «τρύπα» που είχαν διακρίνει στις θέσεις των γκαρντ και πλέον πάνε για ψηλό, την ώρα που πάντα στο προσκήνιο υπάρχει και η περίπτωση του Μπράμος για το 2-3.

Ο Χέινς έχει διαβατήριο από τη Γεωργία και μάλιστα είχε παίξει στο Ευρωμπάσκετ του 2011 έχοντας 8 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ο 29χρονος άσος μέτρησε φέτος στο πρωτάθλημα Ιταλίας 13.6 πόντους και 4.4 ασίστ, στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας είχε 13 πόντους ανά ματς, ενώ στο Eurocup που μετέχει πλέον η Σάσαρι, κατέγραψε 15 πόντους κατά μέσο όρο, έχοντας σταθερά ψηλά ποσοστά στα τρίποντα.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: