Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Κοντά σε Ζουκουλίνι και Πέκχαρτ!


Κοντά σε Ζουκουλίνι και Πέκχαρτ

Προχωρημένες οι επαφές της ΑΕΚ με τη Μαν. Σίτι για το δανεισμό του Μπρούνο Ζουκουλίνι. Φαβορί ο Πέκχαρτ για τη θέση του φορ, λύση Ζονγκό για τα άκρα και «μικροεμπλοκή» για Ισνάλντο.

Κάτι παραπάνω από δύο μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και η ΑΕΚ φουλάρει για να κάνει τις πρώτες της κινήσεις.

Η πιο ηχηρή εξ αυτών θα είναι σαφέστατα, εφόσον ολοκληρωθεί, του Μπρούνο Ζουκουλίνι. Η «Ένωση» είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Μαν. Σίτι για την απόκτηση του 22χρονου μέσου με τη μορφή δανεισμού. Την επαφή έκανε ο Γκουστάβο Πογέτ, που μίλησε με τον συνάδελφό του, Μανουέλ Πελεγκρίνι, για τον Βραζιλιάνο μέσο, ενώ τις επαφές έχει πλέον αναλάβει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τον ομόλογό του στους «πολίτες», Τσίκι Μπεγκιριστάιν.

Ο Ζουκουλίνι, που φέτος έχει έξι εμφανίσεις με τη Μίντλεσμπρο, δεν αγωνίζεται σε θέση που ήταν προτεραιότητα για την ΑΕΚ, καθώς παίζει ως αμυντικό χαφ ή εσωτερικός μέσος. Όμως οι «κιτρινόμαυροι» έκριναν πως ένας παίκτης με τη δική του ποιότητα δεν περισσεύει από το ρόστερ και για να μην πέφτει όλο το βάρος σε Σιμόες και Γιόχανσον προχώρησαν την υπόθεση που είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Τόμας Πέκχαρτ είναι το φαβορί για τη θέση του σέντερ φορ, καθώς οι άλλες περιπτώσεις (όπως του Σάμιουελ Ολανάρε) παρουσιάζουν δυσκολίες. Με τον πανύψηλο Τσέχο φορ, που ανήκει στην Ίνγκολσταντ αλλά μπορεί να έρθει δανεικός, έχει ήδη μιλήσει ο Γκουστάβο Πογέτ. Άλλωστε τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην Τότεναμ.

inner

Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες απόκτησης εξτρέμ και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς πρότεινε στον Πογέτ τη λύση του Τζόναθαν Ζονγκό. Πρόκειται για τον 26χρονο εξτρέμ της Αλμερία, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Κατάγεται από την Μπουρκίνα Φάσο, παίζει στην ισπανική ομάδα από το 2011 και αγωνίζεται με ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά κυρίως δεξιά. Φέτος έχει 7 συμμετοχές στη Segunda Division και 1 στο Κύπελλο, αλλά συνολικά με την Αλμερία έχει 103 εμφανίσεις και 8 γκολ παίζοντας σε 45 ματς της Primera Division με 3 τέρματα. Ο προπονητής της «Ένωσης» θα τσεκάρει κι αυτή τη λύση προτού αποφασίσει, με τα χρονικά περιθώρια να είναι στενά.

inner

Τέλος, σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Ισνάλντο, δεν είναι τόσο απλή όσο φαινόταν αρχικά. Κι αυτό γιατί η Νιούελς Ολντ Μπόις προσπαθεί να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται. Η ΑΕΚ τα έχει βρει με τον 22χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό και το πιθανότερο είναι τελικά η μεταγραφή να τελειώσει θετικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: