Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

«Κοντά στην ΑΕΚ ο Ζουκουλίνι»!


«Κοντά στην ΑΕΚ ο Ζουκουλίνι»!

Κάτι παραπάνω από πιθανή παρουσιάζεται η μετακίνηση του Μπρούνο Ζουκουλίνι στην ΑΕΚ! Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή (που υιοθετούνται και από αγγλικά ΜΜΕ) ο 22χρονος μέσος έρχεται δανεικός.

Με ευνοϊκό τρόπο εξελίσσεται για την ΑΕΚ το θέμα του Μπρούνο Ζουκουλίνι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Επικαλούμενη πληροφορίες του αργεντίνικου «TyCSports», η ιστοσελίδα «CityWatch» (που ασχολείται με θέματα της Μάντσεστερ Σίτι) παρουσιάζει ως πιθανότατη τη μετακίνηση του 22χρονου μέσου στην «Ένωση».

Όπως αναφέρεται, ο Ζουκουλίνι ήθελε να επιστρέψει στην Ρασίνγκ, αλλά οι Αργεντινοί δεν τα βρήκαν με τους «πολίτες» για τις αποδοχές του. Έτσι, στο παιχνίδι έχει μπει γερά η ΑΕΚ ή μάλλον ο Γκουστάβο Πογιέτ, για τον οποίο γράφεται χαρακτηριστικά:

«Η μετοχή του Ζουκουλίνι έχει πέσει μετά τους δανεισμούς του, αλλά φαίνεται πώς έχει έναν θαυμαστή στο πρόσωπο του Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη όταν ήταν στη Σάντερλαντ, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε εξαιτίας των κανονισμών της Premier League».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή λοιπόν, αυτή τη φορά μπορεί να τον αποκτήσει ως δανεικό για έξι μήνες, ενώ το δημοσίευμα αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί οψιόν αγοράς λέγοντας:

«Με το μέλλον του να είναι δεδομένα μακριά από το Μάντσεστερ, ένας επιτυχημένος δανεισμός στην ΑΕΚ θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα μείνει μόνιμα σε αυτήν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: