Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ουζουνίδης-Αναστασίου στα υπ’ όψιν του Αστέρα!!


Ουζουνίδης-Αναστασίου στα υπ’ όψιν του Αστέρα

Τα ονόματα του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Γιάννη Αναστασίου ακούγονται στην Τρίπολη για την διαδοχή του Στάικου Βεργέτη στον πάγκο του Αστέρα. Με Τερεζόπουλο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ένα «σοκ» στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τη λύση της συνεργασίας με τον Στάικο Βεργέτη θέλησε να προκαλέσει η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης.

Πλέον οι Αρκάδες ψάχνουν τον άνθρωπο που θα μπορέσει να διαδεχθεί με αξιώσεις τον Τριπολιτσιώτη τεχνικό, ο οποίος ήταν ο πρώτος που οδήγησε την ομάδα στα σαλόνια του Europa League και μπόρεσε να πραγματοποιήσει αξιόλογες εμφανίσεις στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Άλλωστε, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: σε 125 αγώνες ο Αστέρας είχε 56 νίκες, 30 ισοπαλίες και 39 ήττες, καταφέρνοντας να ξεπεράσει άλλους σπουδαίους συναδέλφους του όπως ο Σάκης Τσιώλης και ο Πάουλο Κάμπος.

Πλέον η διοίκηση του συλλόγου κινείται για τον διάδοχό του, με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να παραμένει προσωρινά στην τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όσον αφορά τον διάδοχο του Βεργέτη, η Live Sport αναφέρει πως στα υπ’ όψιν των διοικούντων βρίσκονται τα ονόματα του Μαρίνου Ουζουνίδη που εργάζεται στον Πανιώνιο και τον Γιάννη Αναστασίου που έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκού τον περασμένο Νοέμβριο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: