Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Βίτορ: «Χαρακτήρα και επιθετικότητα μακριά από την Τούμπα»


Βίτορ: «Χαρακτήρα και επιθετικότητα μακριά από την Τούμπα»

Ο Μιγκέλ Βίτορ παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ, τα δύο χρόνια που βρίσκεται αυτός στην ομάδα, έχει πρόβλημα μακριά από την Τούμπα και πρέπει να δείχνει εκτός έδρας χαρακτήρα και επιθετικότητα.

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μιγκέλ Βίτορ, καθώς σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, ο στόπερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα της ομάδας του να παίρνει αποτελέσματα μακριά από την έδρας της, λέγοντας πως πρέπει να δείχνει χαρακτήρα και επιθετικότητα όπως στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Μιγκέλ Βίτορ


Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε:
«Προπονήθηκα κανονικά και είμαι βέβαιος ότι θα είμαι έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Είναι ένας μικροτραυματισμός στο σημείο που αντιμετώπιζα πρόβλημα αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Θα είμαι μια χαρά».
Για το τί είδε κόντρα σε ΑΕΚ και Πανιώνιο: «Κόντρα στην ΑΕΚ γνωρίζαμε ότι είχαμε δύσκολο παιχνίδι. Ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και εμείς στο δεύτερο και πιστεύω πως δεν αξίζαμε την ήττα καθώς είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες της αναμέτρησης. Το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο ήταν τελείως διαφορετικό καθώς έχουμε και την ρεβάνς. Νομίζω ότι πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θέλαμε την νίκη φυσικά αλλά από την στιγμή που δεν τα καταφέραμε, έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε την πρόκριση στην Τούμπα».
Για το ότι η ομάδα δυσκολεύεται να πάρει εκτός έδρας αποτελέσματα:
«Αυτή η κατάσταση υπάρχει και στα δύο χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Δεν ξέρω αν είναι κάτι συγκεκριμένο. Ίσως είναι ψυχολογικό αλλά δεν έχω ξεκάθαρη εξήγηση. Μιλήσαμε πολλές φορές γι αυτό μεταξύ μας. Είναι πάντα πιο εύκολο στο γήπεδο μας με τους οπαδούς να μας βοηθάνε. Πρέπει όμως να δείχνουμε χαρακτήρα και επιθετικότητα και μακριά από την Τούμπα, πράγμα το οποίο θα καταφέρουμε πιστεύω να διορθώσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να αλλάξει εικόνα και να βελτιωθεί: «Φυσικά και το πιστεύω. Μπορεί να μην ήμασταν τόσο καλοί στα τελευταία δύο παιχνίδια αλλά είχαμε ένα καλό διάστημα πριν από αυτά, στο οποίο αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Μπορούμε να επιστρέψουμε σε αυτού του είδους τις εμφανίσεις. Είναι δύσκολο να γίνει καθώς παίζουμε ανά τρεις μέρες αλλά πιστεύω ότι είναι εφικτό και θα το δούμε το Σάββατο, με μία καλή νίκη αλλά και όμορφο ποδόσφαιρο ώστε να το απολαύσουν οι οπαδοί μας».

Για τον Ατρόμητο:
«Είναι μία ομάδα που έχει ανώτερη ποιότητα από ότι αντικατοπτρίζει ο βαθμολογικός πίνακας. Δεν παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν αλλά ξέρουμε ότι διαθέτουν ικανούς παίκτες και δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να πάρουμε την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: