Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Οι «αιώνιοι» δεν βάζουν… γκολ στο Top 16!!


Οι «αιώνιοι» δεν βάζουν… γκολ στο Top 16

Τη χειρότερη επίθεση μεταξύ όλων των ομάδων του Top 16 μοιράζονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μετά από πέντε αγωνιστικές στο Top 16. Άσχημη κατάταξη και στις άλλες κατηγορίες της «επίθεσης».

Κυρίως επιθετικό (αλλά όχι μόνο) φαίνεται, τουλάχιστον βάσει αριθμών, πως είναι το πρόβλημα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα. Δεν εξηγείται διαφορετικά πώς μετά από πέντε αγωνιστικές στο Top 16 οι δύο «αιώνιοι» μοιράζονται τη χειρότερη επίδοση μεταξύ των συμμετεχουσών ομάδων έχοντας μόλις 71 πόντους «παραγωγή» κατά μέσο όρο.

inner

Δεν είναι όμως μόνο αυτό… Οι δύο «αιώνιοι» είναι πολύ χαμηλά και σε ποσοστά ευστοχίας, με τον Παναθηναϊκός να έχει 22,8% και τον Ολυμπιακό 24,8% στα τρίποντα καταλαμβάνοντας τη 14η και 15η θέση στην κατάταξη του Top 16. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι 15οι στα δίποντα (46,2%) και οι «πράσινοι» δωδέκατοι (50,86%), με τους τελευταίους να είναι δεύτεροι στα λάθη με 14,2 ανά αγώνα. Χαμηλά βρίσκουμε τις δύο ομάδες και σε επίπεδο δημιουργίας, καθώς ο μεν Ολυμπιακός είναι 13ος με 15 ασίστ ανά αγώνα, ο δε Παναθηναϊκός με 16,2 είναι ενδέκατος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: