Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

«Γρίφος» η επίθεση για Τούντορ!


«Γρίφος» η επίθεση για Τούντορ

Η απουσία των Αθανασιάδη & Μπερμπάτοφ προβληματίζει ιδιαίτερα τον Ιγκόρ Τούντορ για την επίθεση του ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Με τις επετειακές φανέλες οι Θεσσαλονικείς.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα καλείται να επιστρέψει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν κερδίσει στα τελευταία τρία παιχνίδια τους, καθώς είχαν έρθει ισόπαλοι στην Ξάνθη και στη Νέα Σμύρνη και ηττήθηκαν (με σκορ 1-0) από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Τώρα οι «ασπρόμαυροι» επιστρέφουν στην έδρα τους και φιλοδοξούν να… εγκαινιάσουν την επετειακή φανέλα με την οποία και θα αγωνιστούν απέναντι στους Περιστεριώτες.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Τούντορ αντιμετώπιζε πρόβλημα στην άμυνα, τώρα ο Κροάτης καλείται να λύσει τον γρίφο της επίθεσης, από τη στιγμή που θα απουσιάσουν οι Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Βελλίδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέση.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης με τον Τσίμιροτ, ενώ στα πάγια θα είναι ο Ροντρίγκες και ο Μυστακίδης. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Πέλκας, και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μακ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μελίσσας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Σάμπο, Γκολάσα και Ζάιρο. Εκτός έμειναν οι Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Γλύκος, Λέοβατς και Χαρίσης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: