Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Κασελάκης: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο»


Κασελάκης: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο»

Στο πλάνο που ακολουθεί η Κηφισιά σε κάθε ματς αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης, ενόψει του ματς κόντρα στο Λαύριο.

Στις δυσκολίες που κρύβει για την Κηφισιά το ματς κόντρα στο Λαύριο, αλλά και στην σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα του αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης, τονίζοντας πως κλειδί είναι η αποφασιστικότητα και την θέληση για νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Το περασμένο Σάββατο κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη και ανεβήκαμε στο βαθμολογικό πίνακα .Μπροστά μας έχουμε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση επί ενός αντιπάλου που η βαθμολογική του θέση είναι πλασματική με βάση το ρόστερ που διαθέτει και την εικόνα που έχει παρουσιάσει στα περισσότερα παιχνίδια ως τώρα...Το ρόστερ του Λαυρίου είναι καλύτερο σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου καθώς έχει πλαισιωθεί με παίκτες έμπειρους που γνωρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά εμάς, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των καλών εμφανίσεων που έχουμε τελευταία. Δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε εβδομάδα και πλέον βγαίνουν κάποιοι αυτοματισμοί στο παρκέ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Όλοι οι παίκτες, Έλληνες και ξένοι δίνουν όλο τους τον εαυτό για την ομάδα, οπότε τίποτα απ' ότι βγαίνει στο γήπεδο δεν είναι τυχαίο. Το Σάββατο θα πρέπει, πέρα από το πλάνο μας που θα πρέπει να το ακολουθήσουμε 100% σε άμυνα και επίθεση, να δείξουμε αποφασιστικότητα και πραγματική θέληση για τη νίκη. Ραντεβού την άλλη εβδομάδα, μέχρι τότε να περνάτε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: