Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

«Μπαμ» με Λέτο σκέφτεται ο Παναθηναϊκός!!!


«Μπαμ» με Λέτο σκέφτεται ο Παναθηναϊκός!

Μια μεταγραφική «βόμβα» που θα προκαλέσει έκρηξη χαράς στον κόσμο του μπορεί να ενεργοποιήσει ο Παναθηναϊκός. Ο Σεμπάστιαν Λέτο προτάθηκε στους «πράσινους» κι ο Στραματσόνι αποφασίζει αν θα επιστρέψει

Τη δυνατότητα για μια μεταγραφή που αν μη τι άλλο θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο του έχει ο Παναθηναϊκός!

Πληροφορίες που προέκυψαν από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Σεμπάστιαν Λέτο έμεινε ελεύθερος από τη Λανούς (εξαιτίας της αδυναμίας των Αργεντινών να συνεχίσουν να πληρώνουν την Κατάνια) και προτάθηκε στους «πράσινους».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα χρήματα που θα απαιτηθούν για μια τέτοια κίνηση είναι απολύτως στις δυνατότητες του συλλόγου, ενώ ο ίδιος ο Αργεντινός θέλει σαν τρελός να ξαναφορέσει τα πράσινα και να επιχειρήσει το μεγάλο come back στην καριέρα του.

Με αυτά τα δεδομένα (και απαραίτητη προϋπόθεση να έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα που είχε ανακύψει προ ετών με το κοινοτικό του διαβατήριο) το θέμα είναι πλέον στα χέρια του Αντρέα Στραματσόνι.

Διότι εκείνος θα μελετήσει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, θα ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά και θα αποφασίσει αν η μεγάλη επιστροφή του Λέτο μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική και για την ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: