Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Χ. Μαρκόπουλος: «Κάναμε χαζά λάθη»!


Χ. Μαρκόπουλος: «Κάναμε χαζά λάθη»

Στα χαζά λάθη που οδήγησαν τα Τρίκαλα σε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό απέδωσε την ήττα του Κόροιβου στη θεσσαλική πόλη ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Ο τεχνικός των Ηλειων τόνισε πως έγινε ένα δυνατό ματς και θεωρεί πως βιάστηκαν οι παίκτες του να «ανατρέψουν» τη διαφορά και δεν είχαν ηρεμία και στάθηκε στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων και στις πολλές βολές που εκτέλεσαν οι αντίπαλοι, ενώ ζήτησε δουλειά για τη συνέχεια, ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικοί.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αφού και οι δύο ήθελαν τη νίκη, νομίζω ότι σημαντικός παράγοντας ήταν ότι δώσαμε τη δυνατότητα στα Τρίκαλα μέσα από χαζά λάθη δικά μας να βγουν στον αιφνιδιασμό και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να βάλουν εύκολα καλάθια και να πάρουν διαφορά.

Από εκεί και πέρα, εμείς προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε με πολλούς και διάφορους τρόπους, αλλά πιστεύω πως βιαστήκαμε και δίναμε τη δυνατότητα στα Τρίκαλα με κάθε λάθος που κάναμε να μας "τιμωρεί". Σίγουρα, πρέπει να αναλύσουμε τι έγινε λάθος, πρέπει να αναλύσουμε γιατί η ομάδα των Τρικάλων μας πήρε 14 επιθετικά ριμπάουντ, να αναλύσουμε πως γίνεται σε δύο παιχνίδια απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων να έχουμε δεχτεί μέσο όρο 32 βολών, πρέπει να αναλύσουμε πως γίνεται, ενώ έχουμε πει για κάποια πράγματα, τα οποία δεν θέλουμε να δεχτούμε και, όταν μπαίνει το "πρέπει", να αδρανούμε και να δεχόμαστε αυτά τα καλάθια.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, βήμα-βήμα έχουμε πάει σε όλα τα παιχνίδια κι έτσι θα πάμε και από εδώ και πέρα, ξέρουμε τι έχουμε πετύχει στον πρώτο γύρο, ξέρουμε τι παιχνίδια έχουμε στο δεύτερο γύρο και θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: