Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Μάντζιος: «Έπρεπε να κερδίσουμε»


Μάντζιος: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Βάσει εικόνας αλλά και των ευκαιριών που είχε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ο Λεβαδειακός θα έπρεπε να πάρει τη νίκη υποστήριξε ο Άκης Μάντζιος.

Την άποψη ότι ο Λεβαδειακός θα έπρεπε να έχει πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής της ομάδας της Λειβαδιάς –στη συνέχεια- αναφερόμενος στα μεταγραφικά ζητήματα υποστήριξε ότι αναζητά έναν δημιουργικό μέσο.

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και έπρεπε να κερδίσουμε και βάσει εικόνας και βάσει ευκαιριών. Δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ και έπρεπε να κυνηγήσουμε το σκορ. Βγάλαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, πετύχαμε και ένα γκολ», τόνισε και συνέχισε:

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Θέλουμε ξεκούραση, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με συνεχή παιχνίδια. Εχουμε προβλήματα, δεν μπορούμε να φρεσκάρουμε την ομάδα και θα πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω για να πάρουμε και στη συνέχεια τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Ψάχνουμε ένα δημιουργικό χαφ, έχουμε πρόβλημα εκεί και θα μας δώσει λύσεις. Η ομάδα σήμερα, είχε πάθος, θέληση, έτρεξε αλλά δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ και κάπως έτσι δεν κερδίσαμε», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: