Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ρέλεφορντ: «Όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται με Ολυμπιακό»


Ρέλεφορντ: «Όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται με Ολυμπιακό»

Αποφασισμένος να παλέψει με τους συμπαίκτες του στον Κολοσσό απέναντι στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Τρέβορ Ρέλεφορντ στην ιστοσελίδα του Κολοσσού.

«Περιμένουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος θα έρθει να παίξει σκληρά. Αλλά εμείς με τη σειρά μας θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στόχος μας είναι να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Έχω πληροφορηθεί ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο κι έτσι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα παρευρεθεί», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στο «Βενετόκλειο» (16:00).

Κάνοντας έναν απολογισμό για την πορεία του Κολοσσού στον πρώτο γύρο είπε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την πορεία που είχαμε στον πρώτο γύρο, παρά το γεγονός πως χάσαμε κάποια παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Όμως, είμαι ακόμη πιο χαρούμενος που η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη μέρα με τη μέρα και παίζει ως σύνολο».

Τέλος, μιλώντας για τη ζωή του στην Ελλάδα ανέφερε: «Η ζωή είναι ωραία εδώ. Αγαπώ την Ρόδο, ενώ και το φαγητό είναι τρομερό. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και πολύ δυνατό. Έχει πολύ ανταγωνιστικές ομάδες τοπ επιπέδου και επειδή είμαι ένας παίκτης που έχει φιλοδοξίες να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε αυτό το επίπεδο, σε προετοιμάζει πολύ καλά γι’ αυτό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: