Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Καστρίτης: «Θα γίνει μια μεταγραφή»


Καστρίτης: «Θα γίνει μια μεταγραφή»

Ο Γιάννης Καστρίτης υποστήριξε ότι θα πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή στην προσπάθεια του Αρκαδικού να παραμείνει στην κατηγορία.

«Σίγουρα θα γίνει μια μεταγραφή. Από ‘κει κι έπειτα και ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας, χωρίς πανικό, θα αποφασίσουμε για τυχόν άλλες προσθήκες», τόνισε ο Γιάννης Καστρίτης επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες περί απόκτησης παίκτη από τον Αρκαδικό.

Σχετικά με το παιχνίδι υποστήριξε ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του...

«Να ευχαριστήσω τον κόουτς Παπαθεοδώρου για τα καλά λόγια του και θέλω να τους συγχαρώ για τη δίκαιη νίκη τους. Έχουν μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα, που αποτυπώνεται στην ένταση με την οποία αμύνονται και εν συνεχεία επιβάλλονται και επιθετικά. Αυτό συνέβη και σήμερα… Θεωρητικά είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά αυτό δεν φάνηκε στην εκκίνηση του ματς. Εμείς περισσότερο δεν καταφέραμε να ματσάρουμε την ενέργεια των αντιπάλων μας και αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες. Χάσαμε το μυαλό μας στην άμυνα, δεχθήκαμε πολλά ελεύθερα σουτ, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και πήγαμε στο ημίχρονο με μια διαφορά δύσκολα διαχειρίσιμη. Προσπαθήσαμε να βρούμε τι φταίει, τα παιδιά υπερέβαλλαν εαυτό, προσπάθησαν να επανέλθουν, το κατάφεραν εν μέρει, φυσιολογικά, αλλά δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε απ’ το -20, διότι δεν έχουμε την ποιότητα γι’ αυτό, αλλά και γιατί απέναντί μας. Δεν είμαστε στην θέση που θα θέλαμε να είμαστε, ωστόσο συνεχίζουμε να δουλεύουμε, με εμπιστοσύνη στα παιδιά. Περιμένουμε τις προσθήκες που θα μας βοηθήσουν, δεν σκύβουμε το κεφάλι και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον. Να συγχαρώ ξανά τον κόουτς και να ευχηθώ να εκπληρώσουν τους στόχους του», τόνισε και συνέχισε:

«Έχουμε παιδιά με εξαιρετικά στοιχεία στη δημιουργία. Οι αριθμοί και οι ασίστ έχουν να κάνουν και με την τακτική του αντιπάλου. Δεν διαβάσαμε σωστά την άμυνα που έπαιζαν πάνω στον Καββαδά, ίσως θα έπρεπε να το είχαμε διαβάσει καλύτερα το ματς, αλλά δεν υπάρχει κανένα παράπονο απ’ τους παίκτες».

Τέλος ξεκαθάρισε ότι θα γίνει μια μεταγραφή:

«Σίγουρα θα γίνει μια μεταγραφή. Από ‘κει κι έπειτα και ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας, χωρίς πανικό, θα αποφασίσουμε για τυχόν άλλες προσθήκες».

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Χριστόφορου Στεφανίδη:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Είμαστε μια νίκη κάτω απ΄τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο και πολλά παιχνίδια στο γήπεδό μας για να αλλάξουμε την κατάσταση. Νίκησε δίκαια η Κηφισιά, ήταν κομβικό το κακό πρώτο δεκάλεπτο, όπου ήμασταν κακοί σε άμυνα και σε επίθεση. Δεν είχαμε το πάθος που χρειαζόταν ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε από το να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε νίκες για να ξεφύγουμε απ’ το κακό σερί που τρέχουμε. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά και συνεχίζουμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: