Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Στην Μπαρτσελόνα το προσύμφωνο με «Παπ», σενάριο για… Περπέρογλου!!


Στην Μπαρτσελόνα το προσύμφωνο με «Παπ», σενάριο για… Περπέρογλου

Στα γραφεία της Μπαρτσελόνα έφτασε το προσύμφωνο του Ολυμπιακού με τον Κ. Παπανικολάου και οι Καταλανοί θα αποφασίσουν αν θα την… ισοφαρίσουν. Σενάριο ανταλλαγής με Περπέρογλου από την «El Mundo».

Στα γραφεία της Μπαρτσελόνα εστάλη από τον Ολυμπιακό το προσύμφωνο του Ολυμπιακού με τον Κώστα Παπανικολάου. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν πλέον μία εβδομάδα να αποφασίσουν αν θα καταθέσουν ισόποση πρόταση με τους «ερυθρόλευκους» για να πάρουν πίσω τον 25χρονο φόργουορντ ή θα τον αφήσουν να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, το ποσό που προσφέρεται στον Παπανικολάου από τον Ολυμπιακό ως το τέλος της σεζόν δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, στις 350.000 ευρώ, ωστόσο ουδείς μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσουν οι «μπλαουγκράνα».

Η εφημερίδα εκτιμά πως πιθανότερο σενάριο είναι να ματσάρει η Μπαρτσελόνα την προσφορά και στη συνέχεια είτε να κρατήσει τον παίκτη, είτε να επιχειρήσει να τον πουλήσει για να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της. Ένα άλλο σενάριο που παραθέτει η εφημερίδα κάνει λόγο για παραμονή του Παπανικολάου στην Μπαρτσελόνα και αποδέσμευση του Στράτου Περπέρογλου (που έχει διετές συμβόλαιο) είτε άμεσα, είτε στο τέλος της περιόδου. Σε αυτή την περίπτωση το δημοσίευμα δεν αποκλείει επιστροφή του Περπέρογλου στον Ολυμπιακό!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: