Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Δεν πάει Ρίο ο Κόμπι!!


Δεν πάει Ρίο ο Κόμπι!

Την απόφαση να θέσει εαυτόν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και να ολοκληρώσει την καριέρα του με το φινάλε των υποχρεώσεων των Λέικερς τη φετινή σεζόν έκανε γνωστή ο Κόμπι Μπράιαντ.

Μια γενναία απόφαση πήρε ο Κόμπι Μπράιαντ. Ο 37χρονος άσος είχε δηλώσει στις αρχές της σεζόν πως προτίθετο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, προκειμένου να κλείσει με ένα χρυσό μετάλλιο την τεράστια καριέρα του. Λίγους μήνες μετά, ο ηγέτης των Λέικερς έκανε γνωστό πως θέτει εαυτόν εκτός της μεγάλης διοργάνωσης κάνοντας… τόπο στα νιάτα. Έτσι η πορεία του στο μπάσκετ θα ολοκληρωθεί όταν τελειώσουν και οι φετινές υποχρεώσεις των Λέικερς, τον Απρίλιο.

«Από τη μέρα που ανακοίνωσα πως αποσύρομαι βλέπω τους νεότερους παίκτες από διαφορετική σκοπιά. Αντιλήφθηκα ότι εκείνοι είναι το μέλλον του μπάσκετ και εκείνοι αξίζουν μια θέση στο Ρίο. Αυτούς έχει ανάγκη να δει πλέον το κοινό. Εγώ έζησα τις δικές μου στιγμές. Αν με θέλουν να πάω να μιλήσω στους παίκτες της εθνικής ομάδας, θα το κάνω, αλλά μέχρι εκεί. Όσο ωραίο κι αν είναι να παίζεις για τη χώρα σου, όταν λέω πως θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι με τους Λέικερς το εννοώ. Πιστεύω πως θα είναι ωραίο που θα παίξω το τελευταίο μου ματς ως παίκτης των Λέικερς», τόνισε ο Κόμπι.

Ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ έπαιξε σε πέντε διαφορετικές εθνικές ομάδες των ΗΠΑ κατακτώντας δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια (2008, 2012), ενώ ήταν αήττητος με 36-0.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: