Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Φλεβαράκης: «Η ομάδα παλεύει ότι και αν συμβαίνει»


Φλεβαράκης: «Η ομάδα παλεύει ότι και αν συμβαίνει»

Στο γεγονός πως τα Τρίκαλα παλεύουν όλες τις αναμετρήσεις ότι προβλήματα και αν αντιμετωπίζει η ομάδα στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά τη νίκη επί του Κόροιβου.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε πως η καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έπαιξε καθοριστικό ρόλο και παραπονέθηκε για την έλλειψη ενέργειας κάποιων παικτών στα τελευταία λεπτά και για τα χαμηλά ποσοστά στις βολές. Θεωρεί πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα και έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια, όπου περιμένει να μπει ο Μπράουν.

Αναλυτικά: «Σήμερα είναι μία ακόμη μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Στα τελευταία παιχνίδια παλεύουμε κάτω από δύσκολες και διαφορετικές κάθε φορά συνθήκες. Η ομάδα παλεύει, άσχετα με το ότι και αν της συμβεί κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Για να νικήσεις μία ομάδα σαν τον Κόροιβο, που έχει αξιόλογο ρόστερ και "βάθος" στον πάγκο, πρέπει πρώτα να παίξεις άμυνα.

Εμείς, για μία ακόμη φορά, παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Στο τέλος, το μόνο που μπορούμε να έχουμε σαν παράπονο είναι ότι έπεσε η ενέργεια κάποιων παιδιών, δώσαμε πόντους από λάθη στον αντίπαλο που ξαναμπήκε έτσι στο παιχνίδι. Επίσης, για μία ακόμη φορά, για μένα είναι αδικαιολόγητο να έχουμε τον ίδιο αριθμό βολών με τον αντίπαλο και το ποσοστό μας να είναι πολύ χαμηλότερο από τους άλλους, ειδικά στο γήπεδό μας.

Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μας, που έδειξαν χαρακτήρα απέναντι σε μία ομάδα με πολύ διαφορετικά δεδομένα, σε σχέση με μας, και με πολλά διπλά εκτός έδρας και πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Αν δούμε στα στατιστικά, το μόνο αρνητικό και στο μόνο που υστερούμε από τον αντίπαλο είναι η ευστοχία μας στις βολές. Σε όλα τα άλλα, έχουμε αισθητή διαφορά από τον αντίπαλο είτε είναι σουτ, είτε είναι ριμπάουντ, είτε οτιδήποτε άλλο.

Συνεχίζουμε, θα βάλουμε τον Μπράουν όσο μπορούμε περισσότερο μέσα στην ομάδα, το κενό του Σόκο είναι μεγάλο, αλλά όλα τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά, ώστε να καλύψουν την απουσία του. Τίποτα δεν αλλάζει για τους στόχους μας. Δουλειά στο γήπεδο από τη Δευτέρα και προσήλωση στο επόμενο παιχνίδι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: