Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Προτίμησε Μάνταλο ο Πογέτ!


Προτίμησε Μάνταλο ο Πογέτ

Ενδεκάδα με τον Πέτρο Μάνταλο σε ρόλο εσωτερικού μέσου και τους Μπουονανότε-Τζεμπούρ στον πάγκο επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (15:00). Άρθο αντί Λαμπρόπουλου.

Την αναμενόμενη ενδεκάδα, με την εξαίρεση της χρησιμοποίησης του Πέτρου Μάνταλου αντί του Ντιέγκο Μπουονανότε επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες (15:00).

Ο Γιάννης Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Άρης Σοϊλέδης θα παίξει σαν αριστερός μπακ αντί του τιμωρημένου Ντίντακ Βιλά, ο Ροντρίγκο Γκάλο διατηρεί τη θέση του δεξιού μπακ παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Μιχάλη Μπακάκη στο Κύπελλο, ενώ οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Θέσαρ Άρθο θα είναι τα στόπερ, με τον Άνταμ Τζανετόπουλο μετά από αρκετό καιρό στην αποστολή, αλλά στον πάγκο, όπως και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Αντρέ Σιμόες, Γιάκομπ Γιόχανσον και Πέτρος Μάνταλος θα είναι η τριάδα στο χώρο του κέντρου με τους δύο τελευταίους να έχουν πιο προωθημένο ρόλο, ενώ ο Έλντερ Μπαρμπόσα και ο Ρόναλντ Βάργκας θα πλαισιώνουν στην επίθεση τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος προτιμήθηκε και πάλι αντί του Ράφικ Τζεμπούρ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: