Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Δέλλας: «Έτσι όπως πήγε, καλός και ο βαθμός»


Δέλλας: «Έτσι όπως πήγε, καλός και ο βαθμός»

Ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα βάσει του τρόπου που εξελίχθηκε το ματς δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας που έδωσε το σύνθημα για τον εξ αναβολής με τον Λεβαδειακό.

Το βλέμμα του στον επόμενο αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό έχει πλέον ο Ατρόμητος, όπως δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών τόνισε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η αμυντική συμπεριφορά στις στατικές φάσεις ενώ ανέφερε ότι με βάση του τρόπου που εξελίχθηκε το ματς, ο βαθμός της ισοπαλίας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Στο α’ ημίχρονο θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλά το ματς. Μετά το 30’ η Ξάνθη ισορρόπησε και στο β’ ημίχρονο υπερείχε στον αγωνιστικό χώρο. Μας έβαλε αρκετή πίεση και λογικό από τη στιγμή που ήθελε να ισοφαρίσει. Ευτυχώς προηγηθήκαμε πάλι πολύ γρήγορα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν οι στατικές φάσεις, ό,τι δημιουργήθηκε, δημιουργήθηκε από εκεί και από κάποια ρήγματα που υπήρχαν στην αριστερή μας πλευρά. Όταν όμως βάζεις δύο γκολ εκτός έδρας και ειδικά όπως αυτή της Ξάνθης και κόντρα σε αυτή την ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ και δεν μπορείς να πάρεις τους τρεις βαθμούς, στο τέλος λες ότι είσαι ευχαριστημένος και με τον έναν.

Για μας αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει, δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε πια. Έχουμε την Τετάρτη κι άλλο παιχνίδι, πάλι για το πρωτάθλημα. Η κούραση και η κόπωση κάποιων παικτών, φάνηκε από κάποιο σημείο και μετά. Η Ξάνθη είχε περισσότερη φρεσκάδα και περισσότερα τρεξίματα και όπως είπα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να ξεκουράσουμε τους παίκτες μας»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: