Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Γιατζόγλου: «Υπεύθυνη και η διαιτησία για τη βαριά ήττα»


Γιατζόγλου: «Υπεύθυνη και η διαιτησία για τη βαριά ήττα»

Στις υποδείξεις των διαιτητών απέδωσε ο Στηβ Γιατζόγλου τη βαριά ήττα της Καβάλας από το Λαύριο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα άσχημα ποσοστά από την περιφέρεια, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Στηβ Γιατζόγλου μετά τη συντριβή της Καβάλας από το Λαύριο, με τον έμπειρο κόουτς να παραδέχεται επίσης πως η ομάδα του κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε Στηβ Γιατζόγλου:

«Συγχαρητήρια στο Λαύριο για την καθαρή νίκη, εμείς στο δεύτερο ημίχρονο καταρρεύσαμε υπήρξαν πολλοί συντελεστές που συντέλεσαν στην κατάρρευση αυτή. Ήμασταν απελπιστικά άστοχοι έξω από την γραμμή των 6.75 βάλαμε μόνο ένα μακρινό σουτ και ο συνδυασμός με την διαιτησία, η οποία πιστεύω πως ήταν η βασική υπεύθυνη για το ευρύ φάσμα της ήττας εις βάρος μας. Δείτε τα νούμερα 26 βολές για το Λαύριο 7 για εμάς, ο Γουίλιαμς που παίζει κάτω από το καλάθι σούταρε μόνο μία βολή, εν πάση περιπτώσει εγώ τους συγχωρώ γιατί δεν διαμορφώσανε το αποτέλεσμα απλώς διαμόρφωσαν την μεγάλη διαφορά.

Η διαφορά μας με το Λαύριο δεν είναι 30 πόντοι. Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά, η ζωή συνεχίζεται έχουμε ακόμα 12 παιχνίδια μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
».

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Γιαννακίδης είπε: «Δυστυχώς είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς, δουλέψαμε πολύ για αυτό το ματς και ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, στο δεύτερο ημίχρονο το Λαύριο κατάφερε πήρε μια σημαντική διαφορά και δυστυχώς δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και ούτε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, όσες μαθηματικές ελπίδες έχουμε να τις διεκδικήσουμε για να σωθεί η ομάδα και από εκεί και πέρα σκύβουμε το κεφάλι και μόνο δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: