Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Σκουρτόπουλος: «Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς»


Σκουρτόπουλος: «Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα του Ρεθύμνου από τον Απόλλωνα Πάτρας, λέγοντας πως η ομάδα του πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση της χρονιάς.

Στη δυσκολία που αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα του, τη φετινή σεζόν, αναφέρθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου:

«Συγχαρητήρια στον Κώστα και τον Απόλλωνα για τη σημερινή νίκη. Η ομάδα μετά τις αλλαγές έχει συσπειρωθεί παίζει καλό μπάσκετ και τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Σε ότι αφορά εμάς, σήμερα κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς. Ακόμα και όταν φτάσαμε κοντά στο σκορ δεν απειλήσαμε ποτέ αφού η συμπεριφορά μας και ο τρόπος που πήγαμε να πάρουμε το παιχνίδι ήταν τέτοιος που δεν θα μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Κάναμε τέσσερα μαζεμένα λάθη και το παιχνίδι τελείωσε εκεί για εμάς αφού ο Απόλλωνας τα εκμεταλλεύτηκε και έφτασε στη νίκη.

Δυστυχώς φέτος είμαστε μια ομάδα έδρας και αυτό θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε μέχρι το τέλος. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια νίκη εκτός έδρας μήπως και κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη γιατί κακά τα ψέματα έχουμε μπει σε δύσκολη κατάσταση. Θέλω να πιστεύω ότι με την προσθήκη του Ντελινινκάιτις, αν και έγινε άτσαλα αυτή η αλλαγή μιας και ένας παίκτης πουλήθηκε μέσα στην εβδομάδα, θα βελτιωθούμε, θα μας δώσει εμπειρία και ποιότητα και θα μας βοηθήσει και εμάς να δούμε διαφορετικά τον τρόπο παιχνιδιού
».

Από την πλευρά του, ο Χάρης Γιαννόπουλος ανέφερε: «Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έδρας παιχνίδι που δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε. Κάναμε πολλά λάθη και επιθετικά και αμυντικά με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να φτάσει σε μια δίκαιη νίκη. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο για να βελτιωθούμε. Λόγω των αλλαγών και κάποιων τραυματισμών δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε ακόμα ρυθμό και να βελτιωθούμε. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μέσα στην έδρα μας και να χτυπήσουμε 1-2 ματς εκτός έδρας για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: