Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Εβαντζελίστα: «Ετοιμάζομαι για Ελλάδα και Παναθηναϊκό»


Εβαντζελίστα: «Ετοιμάζομαι για Ελλάδα και Παναθηναϊκό»

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται ο δανεισμός του Λούκας Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος φέρεται να ενημέρωσε σχετικά τους συμπαίκτες του στην Ουντινέζε.

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η ολοκλήρωση του δανεισμού του Λούκας Εβανζελίστα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Βραζιλιάνος μέσος φέρεται να έχει ενημερώσει σχετικά τους συμπαίκτες του στην Ουντινέζε για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, ο 21χρονος χαφ που έμεινε εκτός αποστολής από τη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας του με τη Γιουβέντους φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στους συμπαίκτες του πως «οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του μου τελείωσαν και ετοιμάζομαι να πάω στην Ελλάδα».

Από την πλευρά τους, στην «πράσινη» ΠΑΕ δεν αναφέρουν το παραμικρό περί συμφωνίας με τον ιταλικό σύλλογο, όμως δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να σημειωθούν εξελίξεις και ο παίκτης να ενταχθεί στο ρόστερ του «τριφυλλιού». Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός θέλει τον παίκτη όχι απλώς για έξι μήνες, αλλά με την προοπτική να παραμείνει για μεγαλύτερο διάστημα.

Στην υπόθεση του στόπερ δεν υπάρχει εξέλιξη. Ο Λούκα Αντέι της Σασουόλο παραμένει στόχος, αλλά η εμπλοκή της Έμπολι περιπλέκει τα πράγματα. Ο Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να έχει εντοπίσει μια ακόμη αξιόλογη περίπτωση από την Ιταλία.

Στο μεταξύ, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος πείθει τον προπονητή πως είναι έτοιμος να δώσει λύσεις και η άμεση ενεργοποίησή του είναι το πιθανότερο σενάριο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: