Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Λουτσέσκου: «Ό,τι γίνεται στην περιοχή μας είναι γκολ»


Λουτσέσκου: «Ό,τι γίνεται στην περιοχή μας είναι γκολ»

Με τον παράγοντα «τύχη» τα έβαλε ο προπονητής της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο, τονίζοντας ότι η ομάδα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του έμεινε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, παρά την εντός έδρας ισοπαλία που παραχώρησε στον Ατρόμητο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης στάθηκε στο ότι όλες οι φάσεις που έκαναν οι φιλοξενούμενοι κατέληξαν σε γκολ ενώ τόνισε ότι οι Ακρίτες έπρεπε να είναι υψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τι να πούμε… Ήταν μια καλή Ξάνθη με πολλές ευκαιρίες, δυστυχώς οτι και να γίνεται στην περιοχή μας είναι γκολ. Κάνουμε πολλές φάσεις για να φτάσουμε ώστε σε μια ισοπαλία. Η κακή εβδομάδα με Λεβαδειακό, Λάρισα και Πλατανιά φαίνεται πώς μας αδικεί.

Με Βέροια, ΠΑΣ Γιάννενα, ΑΕΚ και σήμερα αντί να είχαμε δέκα γκολ και περισσότερους πόντους… έχουμε μόνο τρεις. Για να αναλύσω το παιχνίδι, βρήκαμε ευκαιρίες, πιέσαμε, κάποιες φορές ο Ατρόμητος βγήκε στην κόντρα και είναι λογικό αυτό να συμβεί, και προηγήθηκε με ένα υπέροχο γκολ του Ούμπιδες. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για την αντίδραση της μετά το 0-1. Πρέπει να αποδεχτούμε την ισοπαλία. Προχωράμε με ανάλογη εικόνα. Η ομάδα έπαιξε καλά γενικά, δεν νομίζω οτι η απουσία του Παπαστεριανού ήταν τόσο σημαντική αν και είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής, βρήκαμε λύσεις αλλά τα βάζω περισσότερο με την τύχη φέτος παρά με τις απουσίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: