Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Πιστεύει και περιμένει Φορτούνη!


Πιστεύει και περιμένει Φορτούνη

Δεδομένη είναι η εμπιστοσύνη του Μάρκο Σίλβα στις ικανότητες του Κώστα Φορτούνη, στον οποίο έχει εξηγήσει τι περιμένει από εδώ και στο εξής στο παιχνίδι του.

Μεγάλη κουβέντα σήκωσε την προηγούμενη εβδομάδα η απόφαση του Μάρκο Σίλβα να μην συμπεριλάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού για τους αγώνες με Λεβαδειακό και Χανιά τον Κώστα Φορτούνη.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποτελεί κεφάλαιο για τους Πειραιώτες και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έστειλε το… μήνυμα στον Τρικαλινό άσο.

Εκείνο που ζήτησε από εδώ και στο εξής από τον 23χρονο παίκτη ο Σίλβα ήταν να έχει μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα, όταν για τις ανάγκες του αγώνες τον τοποθετεί σε ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης.

Παράλληλα, του ζήτησε να δουλεύει περισσότερο μέσα στο γήπεδο, όταν δεν έχει στην κατοχή του την μπάλα. Πράγματα που ζητούν όλοι οι προπονητές πλέον από τους παίκτες υψηλού επιπέδου, κάτι που βλέπει και ο Πορτογάλος στον Φορτούνη.

Και αυτό είναι δεδομένο. Ο 39χρονος κόουτς έχει την καλύτερη άποψη για τον Έλληνα άσο για τον οποίο λέει πως «πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη για εμάς. Είναι ο πρώτος μας σκόρερ, είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητές του, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Από την πλευρά του, ο διεθνής μεσοεπιθετικός για να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν στο πρόσωπό του, δίνει τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις, προκειμένου να κερδίσει ξανά τη θέση του στο αρχικό σχήμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: