Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ελευθερόπουλος: «Μόνο περήφανος για τους παίκτες μου»


Ελευθερόπουλος: «Μόνο περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ δήλωσε πως «αυτό που ήταν ακατόρθωτο, τώρα είναι δύσκολο».

Παρά το ισόπαλο 0-0 με τον Παναιτωλικό, στην Κομοτηνή, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο τεχνικός της θρακιώτικης ομάδας τόνισε πως αυτό που ήταν ακατόρθωτο, δηλαδή η παραμονή, τώρα είναι δύσκολο, ενώ αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος στο να κάνει μεταγραφές.

Δήλωσε, δε, πως «θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς».

Αναλυτικά, είπε: «Με τις τελικές να είναι 15-1, με 32 γεμίσματα, σέντρες στα 2/3 του γηπέδου και με τις ευκαιρίες που έκαναν, μόνο περήφανος είμαι για τους παίκτες μου. Δεν μπορώ να έχω παράπονο για το παιχνίδι που κάναμε. Όποτε δικαιούμαστε τη νίκη, δεν την έχουμε πάρει, όποτε δεν τη δικαιούμαστε, χάνουμε. Μετά τις γιορτές παίζουμε σε υψηλά επίπεδα. Εμείς πρέπει να δυναμώσουμε το ταβάνι μας. Οι περισσότερες ομάδες δυναμώνουν, εμείς δεν έχουμε αυτήν τη δυνατότητα. Μας έφυγαν ο Σερφά και ο Σέτι και τους ευχαριστώ για τη συνεργασία. Πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς. Μεταγραφές όχι μόνο δεν μπορούμε να κάνουμε, αλλά ορισμένοι παίκτες δεν θέλουν να έρθουν. Για τους δικούς τους λόγους. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κάθε παίκτη ή στην τσέπη της διοίκησης. Κάνει ό,τι μπορεί. Άλλοι θέλουν να μείνουν στην Αθήνα και άλλοι ζητάνε τρελά λεφτά. Κανείς δεν μου είπε όταν ήρθα πως θα κάνουμε 10 μεταγραφές. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε καινούριο χώρο. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Όσο για το αγωνιστικό, αυτό που ήταν ακατόρθωτο (σ.σ. η παραμονή), τώρα είναι δύσκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: