Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Έξαλλοι (και πάλι) με τη διαιτησία στον Ατρόμητο!!


Έξαλλοι (και πάλι) με τη διαιτησία στον Ατρόμητο

Έχουν τον πόνο τους στον Ατρόμητο με τα αγωνιστικά θέματα που καλείται να λύσει η ομάδα εν μέσω πρωταθλήματος, έχουν και τα δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία στο ματς με την Ξάνθη.

Μπορεί να προηγήθηκε δύο φορές στο σημερινό αγώνα κόντρα στην Ξάνθη ο Ατρόμητος, αλλά τελικά δεν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τα Πηγάδια, καθώς ισάριθμες φορές οι Ακρίτες ισοφάρισαν.

Ωστόσο, στον Ατρόμητο υπάρχουν έντονα παράπονα για τα όσα συνέβησαν στο εν λόγω ματς και συγκεκριμένα για το γκολ με το οποίο ισοφαρίζει η Ξάνθη, αφού όπως φαίνεται και στο ριπλέι ο Καπετάνος που καταφέρνει και σκοράρει βρίσκεται περίπου δύο μέτρα οφ-σάιντ.

Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την «έκρηξη» του ισχυρού άνδρα του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού, ο οποίος μετά τη λήξη της αναμέτρησης πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών και έβαλλε κατά του α’ βοηθού, Δαμιανού Ευθυμιάδη, που δεν κατάφερε να δει την παράβαση που υπήρξε στη συγκεκριμένη φάση.

Αυτό δεν είναι το πρώτο ματς στο οποίο έχει έντονα παράπονα ο Ατρόμητος, καθώς τελευταία αφορμή ήταν ο αγώνας για το Κύπελλο κόντρα στον Πλατανιά στα Χανιά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: