Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Εκανε... πάρτι η Κέρκυρα, 3-1 στο Βόλο!


Το σήμα της Κέρκυρας Η Κέρκυρα ήταν η μεγάλη νικήτρια στην εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, του οποίου επιβλήθηκε 3-1. Πιο ουσιαστικοί οι νησιώτες, πήραν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη, που είχε ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησε και μοιραία γνώρισε την ήττα.

Ο ΑΟΚ στάθηκε τυχερός στο 11' και πήρε προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ του Αρβανίτη στο 12'. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στις αρχές της επανάληψης -στο 55'- δέθχηκαν και δεύτερο τέρμα με προβολή του Λουρένσο. Επτά λεπτά αργότερα έγινε το 0-3 με σουτ του Φλαβίνιο.

Το μόνο που κατάφεραν οι "ερυθρόλευκοι" ήταν να μειώσουν στο 66' με τον Χανιώτη, που σκόραρε με κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Oλυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κολίτσι, Αρβανίτης (60' Καρλόπουλος), Αλβάρες, Κοτίτσας, Σωτήρχος, Ούμπιντες, Μάρτινς, Κακαράς, Πλιάγκας (31' Χανιώτης), Αμπράμοβιτς (70' Ζαραδούκας), Μόνχε.
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Μπουτζίκος, Βενέτης, Ρεπερνέ (57' Λαμπρόπουλος), Φλαβίνιο, Παρασκευαΐδης, Νακαράτο, Ιωάννου, Μπερνς, Τσίγκας, Λουρένσο (68' Μακρυδημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: