Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Αδιόρθωτος ο Τζιμπούρ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ακόμα ένα περιστατικό, με... δράστη και πάλι τον Τζιμπούρ, ήρθε να «ταράξει» την ΑΕΚ, παραμονές του ντέρμπι με τον Ηρακλή την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός καθυστέρησε περίπου 30 λεπτά να πάει στους Θρακομακεδόνες για την προπόνηση και όπως αναμενόταν έμεινε εκτός αποστολής, παρότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον είχε χρησιμοποιήσει στο χθεσινό δίτερμα (στο τέλος), ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα θα τον καλούσε στο γραφείο του για να συζητήσουν και να βρουν μια λύση στις τεταμένες σχέσεις τους.

Μάλιστα, παρότι η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως το θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ θα εξεταστεί από τον προπονητή της ομάδας, ο Ντούσκο έλεγε πως... «Δεν χρειάζεται να τον παραπέμψω στην διοίκηση. Δεν θα αλλάξει κάτι. Κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν και ο Τζιμπούρ είναι ένας από αυτούς».

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή βρίσκονται οι «νέοι» Γκερέιρο, Γιάχιτς και οι Αραμπατζής, Σάχα, Γεωργέας, Καφές, Μάκος, Παυλής, Αραούχο, Ενσαλίβα, Ζεράλδο Άλβες, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Λεονάρντο, Ιορντάκε, Νέμεθ, Γιαχάγια.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Μπάγεβιτς ετοιμάζει σύστημα 4-2-3-1 με τους Σάχα, Αραούχο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Άλβες, Μάκος, Καφές, Μαντούκα, Σκόκο, Λεονάρντο και Μπλάνκο.

Εκτός αποστολής είναι, πλην του Τζιμπούρ, οι Χέρσι και Αλεξόπουλος, ενώ όσον αφορά τον Νίκο Καράμπελα, η μετεγχειρητική του πορεία εξελίσσεται ομαλά και πιθανότατα αύριο θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

* Με την ομάδα των Νέων, θα αγωνιστούν οι Μοσχονάς, Ρίκκα, Λαγός, Κουτρομάνος, Ταχτσίδης και Γκέντσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: