Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Σάντος: «Επιλέγω το στυλ νίκης»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

«Αυτή τη χρονιά τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για εμάς, με τη διαφορά πως οι υπόλοιποι μας φοβούνται περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος σε δηλώσεις του σε πορτογαλική ιστοσελίδα.

Και συνέχισε: «Ο περσινός τρόπος παιχνιδιού μας δεν βοήθησε να φτάσουμε στην κορυφή και γι αυτό φέτος θα χρειαστεί να προσθέσουμε ταχύτητα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε τη διαφορά».

Σε ότι αφορά την κριτική που δέχεται: «Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά που λέγονται. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στο στυλ ποδοσφαίρου που θα μου δώσει μια καλή θέση στη βαθμολογία ή σε αυτό που θα δώσει θέαμα, τότε επιλέγω το πρώτο.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν καταλαβαίνω τους φιλάθλους μας. Αλλωστε και εγώ θέλω συνέχεια να κερδίζω. Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να διαθέτω μια ομάδα που να διαθέτει την απαραίτητη ποιότητα για να πρωταγωνιστήσει. Σαν αυτή που έχει τώρα ο ΠΑΟΚ».

Μπορείτε να ρωτήσετε όποιον παίκτη θέλετε από όσους έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου για τον στόχο μου στο παιχνίδι. Σε όλους λέω πως πάντα παίζουμε για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αν έχω πει σε κάποιον το αντίθετο τότε θα πρέπει να σταματήσω να προπονώ»

Σε ότι αφορά τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη: «Διατηρούμε μια εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο. Αλλωστε ο στόχος μας είναι κοινός. Να φτιάξουμε μια ομάδα ικανή να πρωταγωνιστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: