Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Με πίστη για το... θαύμα η Καβάλα


Ο τερματοφύλακας της Καβάλας, Ζέλικο Κάλατς Με ελπίδα ότι θα μπορέσει να πετύχει ένα... θαύμα στο Καραϊσκάκη, αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή της Καβάλας, για την Αθήνα, όπου το Σάββατο θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Παπακώστας, ξέρει πολύ καλά το τι θα συναντήσει η ομάδα του και όλη την εβδομάδα έχει αναλύσει στους παίκτες, τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αγωνιστούν.

Ξέρει πολύ καλά, πως ο Ολυμπιακός μετά το 5-0 στο Παγκρήτιο θα μπει στο γήπεδο σαν πληγωμένο λιοντάρι και όπως είπε στους παίκτες του, τα πρώτα είκοσι λεπτά θα είναι πολύ σημαντικά για την Καβάλα.

«Δεν πρέπει να δεχτούμε γκόλ στην αρχή. Θα πρέπει να ήμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να αντέξουμε στην πίεση», τους είπε χαρακτηριστικά, ο Αρκάδας τεχνικός, που ξέρει πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που δε θέλει απλά μία νίκη, αλλά και πολλά γκόλ, για να μετριάσει τις εντυπώσεις από την τραγωδία με τον Εργοτέλη.


Εκτός αποστολής ο Κατεργιαννάκης
Όπως αναμένονταν άλλωστε, ο Φάνης Κατεργιαννάκης έμεινε στην Καβάλα, μιας και οι δηλώσεις του μέσα στη βδομάδα στο NovaΣπορ-Fm, εξόργισαν τη διοίκηση, που με δικαστικό κλητήρια που επέδωσε την κλήση σε απολογία.

Δύο είναι τα βασικά «σενάρια» της απολογίας. Το πρώτο, ο Κατεργιαννάκης ζητάει συγνώμη και εξηγεί τι εννοούσε στα όσα είπε, όπως π.χ. «γίνονται περίεργα πράγματα στην ομάδα». Το συγχωρεί η διοίκηση και συνεχίζει. Και το δεύτερο, ζητάει ο ίδιος να φύγει, αφού θεωρεί ότι μετά τις αποκτήσεις των Ιτάνζ, Κάλατς δεν έχει θέση στην ομάδα και γίνεται λύση συμβολαίου κοινή συναίνεση.

Στην αποστολή πάντως συμπεριλήφθηκε και ο Κάλατς, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, αφού κατά 99% ο Ιτάνζ θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια (με τον Λαζαρίδη στον πάγκο).

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι: Κάλατζιτς, Λεοντίου, Σταμπολζίεφ, Γιάννου και Μπάκοβιτς. Η αποστολή αποτελείται, από τους: Κάλατς, Ιτάνζ, Λαχαρίδη, Οικονόμου, Παβίσεβιτς, Ψωμά, Ντουκρόκ, Σιόντη, Ντομπρασίνοβιτς, Μεντί, Λάκη, Ονουάτσι, Ορούμα Σουλτανίδη, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Ρινκόν, Ιωάννου και Θεοδωρέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: