Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

«Μόνιμος πρωταθλητής με δυνατή έδρα»

osfp.jpgΟ βοηθός του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Αλκμάαρ, Σότα Αρβελάτζε μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Τιμούρ Κετσπάγια. Παράλληλα ανέλυσε την κατάσταση στον όμιλο και τις Άρσεναλ και Σταντάρ Λιέγης.



Αποκαλυπτικός ήταν σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ ο Σότα Αρβελάτζε όπου τόνισε

«Είχα την ευκαιρία να δω κάποια παιχνίδια του Ολυμπιακού το καλοκαίρι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του. Μάλιστα είχα συναντήσει και τον Τιμούρ όπου είχαμε πει διάφορα. Με τον Τιμούρ γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, χάρη σε αυτόν έχτισα και εγώ σιγά σιγά το όνομα μου σατο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αν το θυμάται και ο ίδιος μπορείτε να τον ρωτήσετε . Μου είχε δώσει μια πάσα σε ένα ματς με την Γεωργία και είχα σκοράρει το πρώτο μου γκολ με την φανέλα της Εθνικής».

Για τον Ολυμπιακό

«Μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας και με δυνατή έδρα. Με κόσμο θερμό που λυγίζει οποιαδήποτε ομάδα. Θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Έχει παίκτες με αξία οι οποίοι με μια τους ενέργεια μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα ακόμα και σε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα».

Για τα ματς του ομίλου

«Δεν χωράνε προγνωστικά. Όμως αυτό που εύχομαι είναι να περάσουν και οι δύο ομάδες στην επόμενη φάση. Και η Αλκμάαρ και ο Ολυμπιακός . Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο από την στιγμή που έχουμε μπροστά μας την Άρσεναλ αλλά και την Σταντάρ Λιέγης η οποία είναι ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό κλαμπ και διψάει για διάκριση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: