Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Ανατολάκης για Βουλή!

annatollakis.jpgΤα σενάρια επαληθεύτηκαν και πλέον επίσημα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της εθνικής Ελλάδος Γιώργος Ανατολάκης θα είναι υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ στη Β΄ Πειραιώς, όπως ανακοινώθηκε μετά την συνάντηση που είχε το πρωί της Πέμπτης με τον πρόεδρο του κόμματος, κ. Γ. Καρατζαφέρη. «Τόσα χρόνια ήμουν αγωνιστής και θα τα καταφέρω» τόνισε ο «Ανατόλ».

Μετά την επιτυχημένη του παρουσία στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε συνεχόμενο πρωταθλήματος στόχος του Ανατολάκη είναι πλέον και η Ελληνική Βουλή. Αμέσως μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ ο πρώην διεθνής αμυντικός δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη για την πρόταση που μου έκανε να κατέβω με το κόμμα μας. Όπως ξέρετε πολύ καλά, τόσα χρόνια ήμουν αγωνιστής πάνω στο αντικείμενο που λέγεται Αθλητισμός και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια και τη συνεργασία του γιατί πάνω απ' όλα είναι ένας κύριος και ένας άνθρωπος που μπορεί να μας βοηθήσει όλους.

Με τις συμβουλές και τις οδηγίες του Προέδρου ελπίζω να τα καταφέρω σε αυτό που θα μου αναθέσει, που θα είναι να ασχοληθώ με αυτό που ξέρω καλύτερα, δηλαδή τον Αθλητισμό».

Από τη πλευρά του ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε για την υποψηφιότητα του «Ανατόλ»:


«Η αλήθεια είναι ότι αν χθες έπαιζε ο Ανατολάκης δεν θα τρώγαμε το γκολ από τη Μολδαβία... άρα λοιπόν είναι πάντα χρήσιμος. Χαίρομαι που ο Γ. Ανατολάκης θα δώσει μαζί μας τη σκληρή μάχη της 4ης Οκτωβρίου.

Εμείς όλοι θα παίξουμε επίθεση και εκείνος θα αναλάβει την άμυνα, και ιδιαίτερα την άμυνα ενάντια στα προβλήματα που περικλείουν τη νεολαία μας. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα τα νέα παιδιά, μια που τα παιδιά τον αγαπάνε και υπήρξε ίνδαλμα όχι μόνο στον Ολυμπιακό, εξ' ου και η κάθοδός του στη Β΄ Πειραιά,

αλλά και σαν αθλητής της Εθνικής Ελλάδος. Χαιρόμαστε που ο Ανατολάκης θα είναι μαζί μας και από την άλλη πλευρά πρέπει να καταλάβουν όλοι στη Βουλή ότι η ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ θα είναι ασυναγώνιστη στους αγώνες που πρόκειται να δώσουμε στο Κοινοβούλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: