Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Νίκη για την Νέων στην Εσθονία


Ο Κώστας Τσάνας... Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η Εθνική Νέων, επικρατώντας εύκολα με σκορ 3-0 της Εσθονίας στην πόλη Χαπσάλου. Σκόρερ της Εθνικής ήταν οι Βασιλείου (27'), Καρέλης (76', 92').

Σε ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας για την προκριματική φάση του EURO U-19 2010 (6-11/10/2009 στη Σερβία), η ελληνική ομάδα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Τσάνα, στο epo.gr: "Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι γιατί παίξαμε καλά σε όλο το διάστημα του αγώνα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Το αποτέλεσμα στα φιλικά δεν μας ενδιαφέρει τόσο πολύ, όσο η αγωνιστικότητα και η σωστή τακτική. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, θα δώσουμε άλλα δύο φιλικά με την Πολωνία στην Κρήτη και θα έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη".

ΕΛΛΑΔΑ: Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Ποτουρίδης, Μανωλάς, Κουτρουμπής, Ανάκογλου, Καραγκούνης (78' Τσιτλακίδης), Τόσκας (82' Καρασαλίδης), Βασιλείου (86' Φέτσης), Νικλητσιώτης (70' Καρέλης), Βασιλόγιαννης (86' Κοντοχρήστος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: