Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Και μπάλα και... εκλογές


ώρα για ποδόσφαιρο Κανονικά θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, παρά το γεγονός ότι την Κυριακή στις 4 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι Βουλευτικές Εκλογές. Η Αστυνομία δεν έχει αντίρρηση, οπότε και η διοργανώτρια όρισε την αγωνιστική.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι η 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης της ΕΛ.ΑΣ, η οποία με έγγραφό της προς τη Super League αναφέρει ότι ''σε ότι αφορά στη συμμετοχή μας στην κανονική διεξαγωγή των αγώνων της 6ης αγωνιστικής, την 3η και την 5η Οκτωβρίου, σας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει αντίρρηση από πλευράς ΕΛ.ΑΣ''. Το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα και οι ώρες μετάδοσης των αγώνων θα ανακοινωθούν από τη Super League".

Για να συγκροτηθεί το πρόγραμμα και το ποιες ομάδες θα παίξουν Σάββατο και ποιες Δευτέρα, θα γίνει νέα συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ. Φυσικά τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι ομάδες που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: