Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Φ. Τότι: "Ζήτημα καρδιάς..."


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

«Το νέο συμβόλαιο δεν είναι ζήτημα χρημάτων, αλλά καρδιάς». Αυτό υποστήριξε ο Φραντζέσκο Τότι μιλώντας στο πλαίσιο της ειδικής εκπομπής "Totti, le mie verità", (Τότι ,η δική μου αλήθεια). Έτσι ο Ιταλός επιθετικός θέλησε να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του, που ισχυρίζονται πως η διαφορά των δυο πλευρών είναι στο οικονομικό.

«Πιστεύω ότι το συμβόλαιο που μου κάνουν κερδίζεται, επειδή κανείς δεν μου έχει χαρίσει τίποτα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι είναι ένα σημαντικό συμβόλαιο, όμως δεν έχω σκεφτεί τα χρήματα. Διαφορετικά θα είχα φύγει στα 26 μου χρόνια όταν με ήθελαν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Θα είχα κερδίσει τα διπλάσια χρήματα από αυτά που κερδίζω τώρα», τόνισε ο Τότι και συνέχισε:

«Ήθελα πάντα να κάνω καριέρα με την ίδια φανέλα. Μόνο για αυτό θα έπρεπε να μου δείχνουν σεβασμό, για αυτά που έκανα και αυτά που θα κάνω. Με ενοχλούν για αυτά που λέγονται από εδώ και από εκεί. Δεν ξέρω αν τα λένε οπαδοί της Ρόμα η οι δημοσιογράφοι, δεν με ενδιαφέρει.

Το συμβόλαιο είναι μία συμφωνία μεταξύ δύο προσώπων και δεν με ενδιαφέρει αν διοίκηση θεωρεί σωστό να μου κάνει ένα τόσο τιμητικό συμβόλαιο. Σε λίγο καιρό θα κλείσω τα 33 χρόνια και όταν φτάνεις σε μία συγκεκριμένη ηλικία αυτό σημαίνει ότι κλείνεις την καριέρα σου. Ευτυχώς όμως, έχω εμπιστοσύνη σε μία διοίκηση που με εκτιμούσε πάντα και θα με εκτιμάει πάντα. Αυτό που έκανα για τη Ρόμα είναι δύσκολο να επαναλάβει κάποιος άλλος.», υποστήριξε ο 32 Ιταλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: