Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστρέφει ο «Μπίλι»!

dimitriadis_epistrofi2.jpgΟι εισηγήσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τιμ έγιναν αποδεκτές από το Νίκο Θανόπουλο και έτσι ο Βασίλης Δημητριάδης αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχηγού ή ποδοσφαιρικού μάνατζερ! Επιστρέφει και η Αγγελική Αρκάδη στο γραφείο τύπου, ενώ στο σκάουτινγκ αναμένεται να πάρει πόστο ο Βασίλης Τσιάρτας. Χωρίς τον Γκερέιρο αλλά με όλους τους υπόλοιπους διεθνείς παρόντες, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Ηρακλή.

Επιστροφή Δημητριάδη
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Μπάγεβιτς με το Νίκο Θανόπουλο, με τους δύο άντρες να μην συζητούν τις εξελίξεις στα διοικητικά αλλά αντίθετα να μένουν αποκλειστικά και μόνο στο θέμα της στελέχωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η εισήγηση του Μπάγεβιτς για ενεργοποίηση του Βασίλη Δημητριάδη έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της ΑΕΚ και έτσι ο παλιός άσος των "κιτρινόμαυρων" θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα το ρόλο του γενικού αρχηγού ή του ποδοσφαιρικού μάνατζερ, "συνδέοντας" με αυτόν τον τρόπο την διοίκηση με την ομάδα. Οι ακριβείς αρμοδιότητες του Δημητριάδη θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, όταν και θα γίνουν και οι σχετικές συζητήσεις. Καμία αντίρρηση δεν προέβαλε ο Θανόπουλος στο αίτημα για την Αγγελική Αρκάδη και έτσι η τελευταία θα αναλάβει το γραφείο τύπου και τις δημόσιες σχέσεις, καθήκοντα που έχει και στον Ολυμπιακό από τον οποίο θα παραιτηθεί σύντομα.

Για τον Βασίλη Τσιάρτα, ο Μπάγεβιτς ζήτησε να τοποθετηθεί στο τμήμα σκάουτινγκ, όμως ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι σίγουρο αλλά αναμένεται σύντομα να οριστικοποιηθεί η συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: