Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

It' s Kokkalis... time

kokkalis_0.jpgΗ επίσκεψη τελικά του Σωκράτη Κόκκαλη στο Ρέντη δεν πραγματοποιήθηκε χθες, αν και είχε διαρρεύσει ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, αφού πρώτα (στις 12) παραστεί σε εκδήλωση στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της παρουσίασης των φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων, όπου θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Το τι θα πει ο Κόκκαλης παραμένει άγνωστο, ωστόσο οι συνεργάτες του κάνουν λόγο για το τρίπτυχο του προέδρου που περιλαμβάνει επίθεση, ενότητα και υπομονή. Η επίθεση αφορά τα ΜΜΕ «που για μια ακόμα φορά σήκωσαν πολύ τον πήχη στις μεταγραφές δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο και που κρίνουν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά τον Ολυμπιακό από τους βασικούς αντιπάλους του».

Ο Κόκκαλης θα ζητήσει την συσπείρωση του κόσμου του Ολυμπιακού γύρω από την ομάδα. Παράλληλα θα ζητήσει και υπομονή για την εικόνα της ομάδας, αλλά και για την δουλειά του Τιμούρ Κετσπάγια καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Μεγάλη σημασία έχουν και αυτά που θα πει το αφεντικό των «ερυθρολεύκων» για το θέμα της πώλησης του 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ» στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, αλλά και τις επαφές που είχε με άλλους παράγοντες.

Όσο για την επίσκεψη που θα κάνει στη συνέχεια στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τα πράγματα είναι απλά. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να μιλήσει με τους παίκτες προκειμένου να τους τονίσει ότι θέλει και πάλι το νταμπλ, αλλά και μια αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη.


«Παίξε τη μπάλα σου»

Τον ρόλο να ανυψώσουν το ηθικό του Ντιόγκο έχουν αναλάβει οι δύο συμπατριώτες του και συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό Ντουντού και Λεονάρντο. «Παίξε τη μπάλα σου και μην ακούς τίποτα. Είσαι παικταράς και πρέπει να πιστέψεις ξανά στον εαυτό σου. Ένα γκολ χρειάζεται και μετά θα βρεις το δρόμο σου. Συνέχισε τη δουλειά σου, διώξε το άγχος και όλα θα έρθουν σιγά σιγά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου», ήταν τα λόγια των δύο Βραζιλιάνων προς τον συμπαίκτη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: