Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Μηνύουν τον πρόεδρό τους οι παίκτες της Καστοριάς!


Το σήμα της Καστοριάς Αγωνία τέλος στην Καστοριά. Η ομάδα κατεβαίνει κανονικά στο πρωτάθλημα και θα αγωνιστεί κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας, την Κυριακή, αφού διευθετήθηκαν μερικώς τα θέματα που την απασχολούσαν, από τρεις ανθρώπους και φίλους της ομάδας που είναι οι κ.κ . Μπιτζίδης, Παπαδημητρίου και Λίβας, οι οποίοι ενεργούν ανιδιοτελώς για το συμφέρον της ΠΑΕ Καστοριά, όπως αναφέρεται στο σάιτ της ΠΑΕ.

Στο μεταξύ οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής: "Εμείς οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς, θέλουμε να ενημερώσουμε όχι μόνο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, αλλά και γενικότερα τον φίλαθλο κόσμο όλης της Ελλάδας για τα τεκτενόμενα που συμβαίνουν σε αυτήν, με αποκλειστικά υπεύθυνο τον νυν πρόεδρο Τάκη Δανιηλίδη. Ο κατά ευφημισμό πρόεδρος, τον οποίο οι περισσότεροι από μας δεν τον ξέρουν, μια και δεν τον έχουν δει ποτέ τους, είναι μόνιμα εξαφανισμένος με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα σοβαρά που άπτονται της αρμοδιότητας του και στα οποία φυσικά δεν δίνει λύση.

Τον τελευταίο μήνα αντιμετωπίζουμε προβλήματα διαμονής (με την απειλή του ξενοδόχου να μας βγάλει έξω από το ξενοδοχείο), όσο και διατροφής, αφού οι λογαριασμοί είναι απλήρωτοι. Αυτοί οι άνθρωποι όμως, που από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό μας και μας βοηθάνε και μας συμπαραστέκονται έχει εξαντληθεί η υπομονή τους. Χώρια τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντι μας και για τις οποίες ο κατ' ευφημισμό πρόεδρος της ομάδας μας σφυρίζει αδιάφορα.

Κάποιοι από εμάς έχουν φέρει τις οικογένειες τους, τις οποίες θα πρέπει να συντηρήσουν. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για εμάς, Είμαστε εγκαταλελειμμένοι στο έλεος του Θεού. Παρόλες αυτές τις αντίξοες συνθήκες προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην εργασία μας και στις προπονήσεις μας, (όσο αυτό είναι εφικτό), σεβόμενοι τους εαυτούς μας, αλλά και την ιστορία της ομάδας. Κάτι που προφανώς ο κατ' ευφημισμό πρόεδρος της ομάδας μας δεν κάνει με την απαράδεκτη απέναντι μας συμπεριφορά του.

Ευτυχώς, που υπάρχουν τρεις άνθρωποι και φίλοι της ομάδας, οι κ.κ . Μπιτζίδης, Παπαδημητρίου και Λίβας, οι οποίοι δεν ανήκουν στο Δ. Σ. και δεν είναι από την Καστοριά και προσπαθούν να μας συμπαρασταθούν, να μας τονώσουν ψυχολογικά και να δώσουν λύσεις όσο μπορούν στα θέματα που μας απασχολούν. Σε συζητήσεις που κάναμε μας έχουν τονίσει και οι τρεις επανειλημμένα ότι στόχος τους δεν είναι να γίνουν πρόεδροι, διευθύνοντες σύμβουλοι ή μέτοχοι, παρά να φύγει η ομάδα από τα χέρια του προέδρου-φάντασμα και να περάσει σε χέρια ντόπιων παραγόντων και υγιών στοιχείων.

Την Κυριακή που αρχίζει το πρωτάθλημα, εμείς θα πάμε να παίξουμε κανονικά, γιατί σεβόμαστε πάνω από όλα τους ίδιους μας τους εαυτούς, αλλά και την ιστορία αυτής της ομάδας, που το 1980 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Από την Δευτέρα θα κινηθούμε με μηνύσεις, τόσο εναντίον του κ. Δανιηλίδη, όσο και κατά παντός υπευθύνου, γιατί είμαστε αναγκασμένοι, αλλά και αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και την επαγγελματική μας υπόσταση.

Καλούμε όλους τους υγιείς φιλάθλους να συνδράμουν με την παρουσία τους και την ενεργό προσφορά τους για να απαλλαχτεί η ιστορική ομάδα της ακριτικής πόλης από τον κ. Δανιηλίδη και τους συνεργάτες του, η παρουσία του οποίου στα διοικητικά δρώμενα της μόνο προβλήματα έχει δημιουργήσει και κανένα θέμα δεν έχει λύσει. Εμείς μπορεί να είμαστε περαστικοί από την Καστοριά, όμως 'γρηγορείτε' φίλοι της ομάδας και βγάλτε την ομάδα σας από το τέλμα που την έχει οδηγήσει ο κατ' ευφημισμό πρόεδρος, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η λεζάντα και η
φιγούρα.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ, Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ"/

Δεν υπάρχουν σχόλια: