Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Εντολή για Ζόνας!

jonas.jpgΟ μάνατζερ που χειρίζεται την υπόθεση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου για λογαριασμό της ΑΕΚ φέρεται να πήρε εντολή από τους «κιτρινόμαυρους» ώστε να τελειώσει την μεταγραφή από τώρα. Η διοίκηση της «Ένωσης» αναμένει 2 εκατ. ευρώ μέχρι την Τετάρτη από τα γκρουπ των Κύπριων επιχειρηματιών.



Σε καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκεται η μεταγραφή του Ζόνας στην ΑΕΚ καθώς ο μάνατζερ που έχει εξουσιοδοτηθεί από τον «δικέφαλο» ώστε να χειριστεί την συγκεκριμένη υπόθεση, Δημήτρης Τζάλας ξεκίνησε νέο κύκλο επαφών με την Γκρέμιο ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ τόνισε «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε πλήρη εξέλιξη. Σήμερα μίλησα ξανά τόσο με τον κύριο Θανόπουλο όσο και με τον πρόεδρο της Γκρέμιο και πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για να τελειώσει η μεταγραφή. Πιστεύω ότι θα έχουν τελειώσει όλα μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτή είναι η εξουσιοδότηση που έχω πάρει από τον κύριο Θανόπουλο ο οποίος έκρινε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τον Ιανουάριο να κάνουμε την κίνηση μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, την στιγμή που ο Ζόνας συνεχίζει να σκοράρει και να προσελκύει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων. Αν αφήναμε το θέμα για τον Ιανουάριο η τιμή του παίκτη θα ήταν διαφορετική. Τώρα συζητάμε πάνω στα χρήματα με τα οποία είχαμε συμφωνήσει αρχικά με την Γκρέμιο για να ερχόταν ο ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα τον Αύγουστο, δηλαδή τρία εκατομμύρια ευρώ».

Περιμένουν τα 2 εκατ. ευρώ

Σε ότι αφορά τον διοικητικό τομέα οι «κιτρινόμαυροι» αναμένουν το γκρουπ των Ηλία Ηλία και Παντελή Αθήνη ώστε να καταθέσουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ μέχρι τα μέσα της ερχόμενη εβδομάδας (κατά πάσα πιθανότητα Τετάρτη) ως απόδειξη των επενδυτικών προθέσεων τους.

Από κει και πέρα οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν διάθεση να δώσουν μια μικρή χρονική παράταση στα γκρουπ των επιχειρηματιών από το «νησί της Αφροδίτης» ώστε να κάνουν τις κινήσεις τους με μεγαλύτερη άνεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: