Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Στο «χορό» και η Ρόμα!

blanco.jpgΜπορεί η πρόθεση της ΑΕΚ είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ισμαέλ Μπλάνκο -κάτι το οποίο θα γίνει σύντομα-, τα ιταλικά ΜΜΕ όμως εξακολουθούν να επιμένουν πως υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων της Serie A για τον Αργεντίνο. Μετά τις Τζένοα και Παλέρμο, στον χορό μπαίνει και η Ρόμα, όπως αναφέρει ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα των "τζιαλορόσι". Βραβεύτηκε ο Νέμεθ ως MVP της 2ης αγωνιστικής, ενώ κλήθηκε και στην αποστολή των Ούγγρων.

Η ενασχόληση των Ιταλών με την ΑΕΚ γίνεται πλέον σε καθημερινή βάση. Αιτία, ο Ισμαέλ Μπλάνκο. Εδώ και λίγες μέρες, τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν πως Τζένοα και Παλέρμο έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον «Ζορό», σενάριο που συντηρείται συνεχώς από την Ιταλία. Μάλιστα, αναφέρεται πως ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρεβιόζι, έχει έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ!

Τώρα, όμως, στην διεκδίκηση του παίκτη μπαίνει και η Ρόμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα LaRoma24.it. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνει λόγο για τις επιδόσεις του Μπλάνκο στις δύο του σεζόν στην Ελλάδα, ενώ αναφέρει πως η ρήτρα του ανέρχεται στα 10 εκ. ευρώ, όμως λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν στην ΑΕΚ, ίσως γίνει αποδεκτή μία προσφορά στα 4 με 5 εκ.

Θα πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί, πως η πρόθεση των διοικούντων του συλλόγου είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μπλάνκο. Κάτι που αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα, με τον Αργεντίνο να αυξάνει αρκετά τις ετήσιες αποδοχές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: