Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Αυλαία με μονομαχία Ολυμπιακού Βόλου - Κέρκυρας


Το γήπεδο του Ολυμπιακού Βόλου Από το στάδιο του Βόλου ανοίγει το βράδυ της Παρασκευής η αυλαία του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας. Ο Ολυμπιακός Βόλου στις 21:00 θα υποδεχθεί την Κέρκυρα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τρεις σημαντικές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει στους Ερόλ Μπουλούτ (δεν εκδόθηκε το δελτίο του, καθώς στην ΕΠΟ δεν έχει φτάσει ακόμη η μπλε κάρτα του), Λεωνίδα Καμπάνταη (τραυματίστηκε στο γόνατο στο πρόσφατο φιλικό με τον Παναθηναϊκό) και Πέτρο Κοντέωνα (ο δυναμικός αμυντικός εκτίει ποινή από το περσινό πρωτάθλημα).

Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είναι πως ο Παναγιώτης Γλύκος έδειξε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, την οποία συμπληρώνουν οι Κολίτσι, Αμπράμοβιτς, Αλβάρεζ, Ροτζέριο, Ούμπιντες, Μόνχε, Αρβανίτης, Ζαραδούκας, Ιακωβάκης, Κακαράς, Καρλόπουλος, Κοτίτσας, Λιόλιος, Πλιάγκας, Σωτήρχος, Χανιώτης και Ψυχογιός.

Οσον αφορά την Κέρκυρα, βρίσκεται στο Βόλο με 19 παίκτες στην αποστολή της. Ο τεχνικός των "Φαιάκων", Μπάμπης Τεννές πήρε μαζί του τους Σιαράβα, Αποστολίδη, Κολοτούρο, Πελαγία, Βενέτη, Ιωάννου, Μπουτζίκο, Γκουστάβο, Γιαννιτσανάκη, Μακρυδημήτρη, Κοντοδήμο, Φλαβίνιο, Μπερνς, Λουρένσο, Σμαρτ, Παρασκευαϊδη, Λαμπρόπουλο, Τσίγκα και Ρεπερνέ.

Εκτός αποστολής έμειναν για διαφορετικούς λόγους οι Νικολόπουλος, Σίλβα, Μπράτος, Μυρίλλας, Ψωμιάδης, Βλάχος και Μουστόγιαννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: