Σάββατο 17 Απριλίου 2010

«Δική μου η... ευθύνη»

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν έμεινε για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν εκτός Α1, καθώς αντικαταστάθηκε από τον Πάτρικ Μπέβερλι, με τον διεθνή Ισραηλινό γκαρντ του Ολυμπιακού να αναγνωρίζει την προσωπική του ευθύνη.Ο «Γιο-Γιο» αναφερόμενος στην επικείμενη απουσία του από τους αγώνες του εγχώριου πρωταθλήματος, τόνισε αρχικά: «Δεν είναι εύκολη η κατάσταση που βρίσκομαι τώρα, αλλά σίγουρα όλα άρχισαν από μένα. Τώρα μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω».

Αναφερόμενος στην τρέχουσα αγωνιστική του κατάσταση, σχολίασε: «Είμαι στα... κάτω μου, πρέπει να το παραδεχθώ. Αλλά δεν τα παρατάω. Ποτέ δεν το κάνω. Είμαι δυνατός σωματικά και ψυχικά. Απομένει ένα μικρό χρονικά κομμάτι, αλλά είναι το πιο κρίσιμο και περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα παιχνίδια. Θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, είτε για ένα λεπτό, είτε για 40. Όσα μου ζητηθούν».

Συνεχίζοντας, μίλησε για τον πρότερο αποκλεισμό του από τους αγώνες της Α1 (σ.σ είχε αντικατασταθεί από τον Βον Ουέιφερ), σημείωσε: «Είχα μία σπουδαία απόδοση όταν επέστρεψα σε όλες τις διοργανώσεις για αρκετό καιρό. Μετά η απόδοσή μου έπεσε και σκεφτόμουν συνέχεια πως θα ανέβω πάλι. Για κάποιο λόγο όμως τα παιχνίδια άρχισαν να μην μου βγαίνουν. Πρέπει να το ψάξω με τον εαυτό μου μήπως βρω τον λόγο. Όπως και να έχει είναι δική μου η ευθύνη, αλλά σίγουρα δεν ξέχασα να παίζω μπάσκετ».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην επικείμενη παρουσία του Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκα: «Τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι. Η εμπειρία που έχουμε ως ομάδα είναι ένα από τα ''όπλα'' μας. Πιστεύουμε στς δυνατότητές μας και πάμε στο Παρίσι για το καλύτερο. Δεν κοιτάμε όμως τον τελικό, όπως νομίζουν κάποιοι. Για να προκριθούμε πρέπει να περάσουμε την Παρτιζάν και αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: