Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Πάγκαλος: Θα γίνουν οι Μεσογειακοί Αγώνες

Πολύς θόρυβος έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα για το αν τελικά η χώρα μας θα φιλοξενήσει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013.

Το τελεσίγραφο που μας έχει δώσει ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, Αμάρ Αντάντι, για να παρουσιάσουμε κάποιο έργο λήγει στις 23 Μαϊου και το γεγονός αυτό προκάλεσε τις φήμες ότι η ΔΕΜΑ θα μας πάρει τη διοργάνωση.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, σε επίσκεψή του στον Βόλο ξεκαθάρισε ότι θα γίνουν οι Μεσογειακοί Αγώνες, επισημαίνοντας ότι αυτή είναι η βούληση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου. Πάντως ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι θα γίνουν περικοπές στον προϋπολογισμό των Αγώνων:

"Οι Μεσογειακοί Αγώνες θα γίνουν κανονικά το 2013. Όταν υπάρχει υπερβολικό κόστος, μπορεί να υπάρξει υπερβολικό κέρδος και το κέρδος καταλήγει σε κάποιες τσέπες. Κι εμείς δεν θέλουμε να μας πείτε, όταν τελειώσουν οι Μεσογειακοί Αγώνες, ότι μερικοί έφαγαν και εξαφάνισαν αποταμιεύσεις και οικονομίες του Ελληνικού λαού", επισήμανε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: