Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Δύσκολη αποστολή για Αγροτικό Αστέρα

Η συμμετοχή στα πλέι οφ απασχολεί τον Αγροτικό Αστέρα, που θα αναζητήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (18/04, 16:00) στο Βόλο, κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι Ευοσμιώτες έχουν επίγνωση της δυσκολίας της αποστολής τους , θα παρουσιαστούν ωστόσο σοβαροί και με προσοχή διεκδικώντας βαθμό ή βαθμούς. Αγωνιστικά, πλην τον Μπλαζέφσκι που είναι τιμωρημένος, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.
Αναλυτικά, η 19μελης αποστολής που επέλεξε ο Μάκης Χάβος αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γιακουμή, Διλμπέρη, Παπαδόπουλο Ν., Παπαδόπουλο Γ., Σκλιοπίδη, Bαγγελόπουλο, Μπεκιάρη, Χασιώτη, Καθάριο, Τσούκλη, Τσουκαλίδη, Κούτση, Ναλμπάντη, Αβραμόπουλο, Γέβντοβιτς, Στεφανίδη, Μπάρμπα, Δεινόπαπα και Ίντι.

Βαγγελόπουλος: Η ομάδα έχει ψυχή, έχει δυναμική
Ο ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα, Σταύρος Βαγγελοπουλος αναφερόμενος στο αυριανό καθοριστικό παιχνίδι στο Βόλο, δήλωσε: «Οι καλές εμφανίσεις από εδώ και πέρα αποτελούν μονόδρομο αν θέλουμε την έξοδο στα πλέι οφ. Και το θέλουμε πολύ, γιατί αυτή η ομάδα, παρόλα τα προβλήματα, έχει ψυχή και έχει τη δυναμική. Φυσικά και είναι δύσκολη η έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό κάνει την προσπάθειά μας να αξίζει ακόμα περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: